Важливо ДСНС | Заявка на посаду Полковник[Відкрито]

Ніколас Фьюрі

07 Чорноморський Край
Реєстрування
2 Лют 2026
Дописи
61
Реакції
31
Бали
73
1781731444127.png

Державна служба з надзвичайних ситуацій

Заява на посаду Полковника ДСНС
Якщо ви не підходите по критеріям нижче - ваша заявка буде відхилена.

Вимоги від кандидата:

Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями.

Бути старше 15 років(є виключення).

Мати мікрофон.

Не мати за історію гри блокувань за критичні порушення.

Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище.-

Знати правила організації/правила серверу/правила організацій.

Мати можливість приділяти в день 3 години для гри.

Мати бажання працювати в колективі, та вміння комунікувати с людьми.

Мати третій (3) ранг ДСНС

Форма подання заяви:

1.Ваш ігровий NickName:

2.Чи ознайомлені ви з правилами Організацій?:

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?:

4.Чи був у вас досвід на посадах(якщо так то на яких?):

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6.Ваш тег в Telegram:

7.Ваш логін в Discord:

8.Ваш справжній вік:

9.Які в вас є ідеї для фракції:

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?:

11.Місто в якому живете:

12.Ваше звання у фракції:

Додаткова інформація:

Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.

Копіювання заявки - відмова.

Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.

Nick Name повинен бути Українською мовою

Вадим_Зозулька

Західна Україна ヽ(°о° )ノ
Реєстрування
14 Лис 2025
Дописи
137
Реакції
28
Бали
73
1.Ваш ігровий NickName: Вадим Зозулька.

2.Чи ознайомлені ви з правилами Організацій?: Так.

3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так.

4.Чи був у вас досвід на посадах(якщо так то на яких?): Так був на посаді полковника ДКВС двічі на 02 сервері.

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Вадим Тимошишин.

6.Ваш тег в Telegram: @Vadim_Zozulya

7.Ваш логін в Discord: raccoon_04

8.Ваш справжній вік: 18.

9.Які в вас є ідеї для фракції: Робити цікаві івенти проводити розіграши давати більше уваги для нових співробітників.

10.Чому саме ви
повинні зайняти посаду Полковника?: В мене є досвід я люблю допомогати людям.

11.Місто в якому живете: Шепетівка.

12.Ваше звання у фракції: ( 6 )​

Дасоуза Гаррі

Шановний гравець
Реєстрування
27 Чер 2025
Дописи
31
Реакції
40
Бали
63
1. Ваш ігровий NickName: Гаррі Дасоуза
2. Чи ознайомлені ви з правилами Організацій?: Так
3. Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Так
4. Чи був у вас досвід на посадах (якщо так то на яких?): Полковник ЗСУ 05-го серверу, Полковник ДСНС 05-го серверу, Генерал ДСНС 05-го серверу.
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Мілашенко Ілля
6. Ваш тег в Telegram: @nord_lover
7. Ваш логін в Discord: fredsman0
8. Ваш справжній вік: 16
9. Які в вас є ідеї для фракції: Нижче

1 - Внутрішня дисципліна фракції
Однією з моїх основних цілей буде підвищення внутрішньої дисципліни у фракції; під цим я маю на увазі суворе дотримання статуту, законодавства та загальноприйнятих правил у соціальному середовищі членів фракції. Моїм рішенням буде винесення доган у разі точного порушення статуту, вирішення проблем із НПУ або СБУ, якщо хтось із працівників перебуватиме в розшуку (співпраця). Я постараюся зробити так, щоб працівники усвідомлювали свої дії та несли за них повну відповідальність і покарання, які їм призначені за порушення; якщо працівник має позитивну репутацію у фракції, з ним буде проведена розмова на перший раз замість догани (особисті принципи). Також постараюся реалізувати цю ідею так, щоб кожен працівник продовжував адекватно поводитися після робочої зміни, це зможе значно підвищити репутацію фракції та викликати інтерес у звичайних громадян.

2 - Підрозділи
Мабуть, це одна з ключових ідей, які я запропонував, а також важлива ціль, якої слід досягти для гармонії в усій фракції. Отже, поясню: однією з важливих складових кожної фракції є підрозділи, і я постараюся зробити їх цікавішими за допомогою таких методів, як: Зміни у внутрішньому статуті фракції (після обговорення з ГС/лідером), статути підрозділів (після обговорення з ГС/лідером), більша кількість підрозділів та унікальні коди/тен-коди з абсолютно різною системою підвищення для кожного підрозділу, що додасть різноманітності та незалежності кожному підрозділу (може заохотити гравців обіймати керівні посади, і, знову ж таки, за умови обговорення з ГС/лідером). У підрозділів також можуть бути свої щотижневі норми, але лише під відповідальність керівників підрозділів, які мають вирішувати, чи гідні вони обіймати посаду чи ні.

Підрозділи, які я пропоную додати:

ПРЗ (Пожежно-рятувальний загін) - керує та координує виклики в ДПРЧ, організовує гасіння пожеж та рятувальні роботи на всій території України. Першим виїжджає на виклики, проводить рятувальні операції у важкодоступних місцях і є потенційною групою швидкого реагування.

ДПРЗ (Державний пожежно-рятувальний загін) - займається основним гасінням пожеж та ліквідацією надзвичайних ситуацій за допомогою великого службового автопарку. Є опорним підрозділом ДСНС.

ПРВ (Піротехнічне рятувальне відділення) - займається виявленням, вилученням, знешкодженням та знищенням вибухонебезпечних предметів.

ДП (Дорожня Інспекція) - Підрозділ, який займається перевіркою причепів вантажних фур на надійність та дотримання заходів безпеки під час перевезення особливо небезпечних вантажів (таких як цистерни з паливом тощо, класи АДР 1-9).

3 - Взаємодія з державними організаціями
Тут моя мета очевидна - підвищити рівень взаємодії працівників фракції, а також майбутнього керівного складу з іншими державними організаціями. Це сприятиме зближенню людей у різних фракціях між собою і, можливо, зацікавить інших людей у роботі в ДСНС, що підвищить активність фракції. Взаємодія між собою часто є основною особливістю державних організацій і найважливішою деталлю, яка підтримує так звану «рівновагу» у спілкуванні та соціальному середовищі між ними, тож я постараюся часто возити ОС на тренування чи лекції до інших фракцій, щоб вони навчалися новим речам. Це викличе в ОС інтерес до більш активної участі у фракції.

4 - Активність

Головною метою буде підвищення активності у фракції, оскільки вона викликає інтерес лише у невеликої кількості людей або взагалі не викликає його, через що у фракції можуть бути звичайні ((АФК)) «трудівники», які не роблять внесок у суспільство, що руйнує саму фракцію та її репутацію серед інших. Я намагатимуся проводити цікаві та зрозумілі лекції, а також зрозумілі й логічні тренування, які зацікавлять членів фракції та спонукатимуть їх проявляти більшу активність і допомагати старшому складу.

Від себе - моє завдання це реалізувати всі ідеї, а не обіцяти те, чого не зможу зробити.

10. Чому саме ви повінні зайняти посаду Полковника?: Стресостійкий, добрий, серйозний, компетентний, досвідчений.
11. Місто в якому живете: Thiers (Франція)
12. Ваше звання у фракції: Відсутній у фракції (обговорено зі Слідкуючим ДСНС)

Mакс Купер

Козак
Реєстрування
10 Чер 2025
Дописи
16
Реакції
16
Бали
8
1.Ваш ігровий NickName: Макс Купер
2.Чи ознайомлені ви з правилами Організацій?: Саме так
3.Чи готові ви отримати покарання якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так
4.Чи був у вас досвід на посадах(якщо так то на яких?): Підполковник ДСНС 01 сервер Голова парламенту 01 сервер
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: скажу на обдзвоні
6.Ваш тег в Telegram: MAKASIN000
7.Ваш логін в Discord: maksim_shelest16_91959
8.Ваш справжній вік: 14 років (прошу виключення)
9.Які в вас є ідеї для фракції:Нові тренування
Тренування з евакуації цивільних.
Тренування з роботи під час масової ДТП.
Тренування на швидкість збору екіпажу.
Тренування з командної роботи.
Тренування з надання першої допомоги.
Тренування з пошуку та порятунку людей.

Нові лекції
«Правильна поведінка рятувальника під час НС».
«Субординація та дисципліна в ДСНС».
«Правильне спілкування з цивільними».
«Алгоритм дій під час ДТП».
«Взаємодія ДСНС з НПУ та МОЗ».
«Безпека самого рятувальника під час роботи».

Тиждень ДСНС — кожен день присвятити окремому напрямку: лекції, тренування, спільні заходи, перевірка знань.
Курс молодого рятувальника — серія з декількох занять, після яких новий співробітник проходить фінальну перевірку.
Змагання між підрозділами — хто краще та швидше проходить підготовлені випробування.
День практики — мінімум лекцій, максимум практичних RP-ситуацій.
День теорії — кілька коротких лекцій із подальшим тестуванням співробітників.
Спільні тренування — організовувати сценарії, де ДСНС повинна працювати разом із МОЗ та НПУ.
Відкрита лекція для цивільних — співробітники ДСНС проводять лекцію для інших гравців про правила пожежної безпеки.
Турнір рятувальників — серія випробувань: дисципліна, швидкість, командна робота та RP.
Розбір помилок — після тренування керівник пояснює, що було зроблено неправильно та як покращити роботу.

Щомісячний навчальний день — один великий день, присвячений повній підготовці особового складу.
Лекція від старшого складу — кожен старший співробітник готує власну тему та проводить її для молодшого складу.
Екзамен після навчань — після циклу лекцій проводити невеликий іспит, щоб перевірити засвоєння матеріалу.
«Надзвичайна ситуація» — керівництво заздалегідь готує складний сценарій, а працівники повинні самостійно організувати порятунок і взаємодію.

10.Чому саме ви повинні зайняти посаду Полковника?: тому що я відповідальний чесний
працелюбивий та готовий взяти на себе любу роботу.
11.Місто в якому живете: Носівка
12.Ваше звання у фракції: 3 (Старшина)

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі