Розглянуто [ДСНС, МОЗ, НПУ] Андрій Кінащук, Льоха Золото, Владислав Крутов, Василь Золото

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Old_2022

Старый Форумщик
Реєстрування
21 Лис 2022
Дописи
196
Реакції
45
Бали
31
1.Ніки порушників Льоха Золото Андрій Кінащук Владислав Крутов та Василь Золото
2.Особистий нікнейм Арсеній Картьє
3.Суть скарги, Андрій Кінащук ДМ та ДБ та закрив на своїй тереторії, Льоха Золото відказався вилікувати хворобу в мене попали пульою в живіт, також не відвезли в лікарню а відвезли на віллу і закрили, Владислав Крутов без відігровки рп висунув з машини і я був хворим нічого не порушував, Василь Золото не відіграв рп тобто я відіграв по рп що витягнув його з мопеда але він не встав. Тайм коди не потрібно подивіться до кінця
4.Докази є,
5Дата 30.01.2023

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Доброго дня, шановний гравець, берусь за вашу скаргу.

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Будь-ласка вкажіть таймкоди порушень.

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Прошу будь-ласка надати тайм-коди самих порушень.

Віталій Крутов

Модератор
Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
98
Реакції
35
Бали
28
Арсеній Картьє,не заважайте працювати адміністрації UKRAINE GTA 02.Також шановна адміністрація на відео є також порушення с данного гравця а саме ,нон рп дії, нон рп ,нон рп драйв ,мг. Високі порушення: Оск гравців,погроза гравців, слів лідерів. Шановна адміністрація, це все моя думка.А так вирішуйте самі (Моя ціль була в тому щоб вам допомогти та донести ту інформацію що від данного гравця також є порушення).

С повагою до вас Віталік Золото.

kirusha

Новий гравець
Реєстрування
30 Лис 2022
Дописи
11
Реакції
2
Бали
6
Попустили ***********************************а

Old_2022

Старый Форумщик
Реєстрування
21 Лис 2022
Дописи
196
Реакції
45
Бали
31
Прошу будь-ласка надати тайм-коди самих порушень.
1 відео 1:07 DM, 3:22 прийшов лікар та відказувся вилікувати, 12:55 кажуть що везуть мене до лікарні, 13:10 Владислав починає виражатись поганами словами, 16:30 везуть на віллу, 17:10 завезли на віллу, 17:20 кажуть щоб я вставав з машини але кажу що неможу, та крутов без причини та відігровки відкидує мене з машини, 17:36 закрили двері та їдуть
2 відео, 1:05 відкрили ворота та я побіг визивати мопед, 1:27 Василь Золото сів на мопед та я попросив встати але він відказується, 1:52 перше Дб, 3:40 відігрую щоб він встав з мопеда але він не встає, 5:55 DB

Андрій Золото

директор
Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
86
Реакції
12
Бали
11
Перепрошую деколи пролагує так що ДБ ненавмистне

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Зачинено від флуду.

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Розглянувши вашу скаргу, виношу вирок:

1. Лідер який знаходився при формі ( Льоха Золото ) - був знятий з посади лідера.

2. Андрій Кінащук отримує покарання за NonRp Drive ( 30 хвилин ), інших порушень я не виявив. ( Я мав розглядати на нього скаргу у цьому розділі тому, що лідер був не за формою. Але зробив виключення для вас, шановний гравець.)

3. Владислав Крутов отримує покарання за NonRP Drive ( 30 хвилин ), також буде проведена усна бесіда разом з лідером. Інших порушень не виявлено.

4. Василь Золото - прохання написати окрему скаргу на неправомірні дії стосовно даного гравця у відповідний розділ, де розгляне слідкуючий адміністрація за фракцією, тому що даний гравець не є лідером.

Пам'ятка для гравця: Прошу не провокувати державні організації на конфлікти. Також слідкувати та фрапсити їх порушення, не бачачи свої. "У чужому оці соринку бачиш, а в своєму і бревна не помічаєш".

Дякую за скаргу. Зачинено.

Якщо вас не влаштовує вирок адміністратора ви можете написати скаргу у відповідний розділ, де поясните що саме неправильно розглянув адміністратор.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі