Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
РозглянутоДСНС, НПУ |1918,11974,28904,32519.|ДМ в зз, ДМ , НонРп держ, багоюз
Суть скарги:зайшов на територію ДСНС викликали НПУ я втік сів в авто було видно і воно було тоніроване піді'їхав до них і 1918 говорит ето он хотя він ніяк не міг побачити, дальше НПУ мене зупиняє і він говорить яке постукав у вікно він тікав хотя я не тікав я зупинився після 1 попередження звісно я почав тікати потом без поперджень відкрили вогонь .Потом я поміняв автівку на фуру і знов таки він сказав шо це я хотя він не міг про це знати так як фура також тюнована під 100 і мене начинають ДМ в зз я утікаю але вони зупиняються коли ми почали стрілятися я не побачив заді сидящуго поліцейсько + він не відкривав по мені угон а водій КОРИСТУЮЧИСЬ багом в авто через вікно не проходить урон рахую це багоюз ТАЙМ КОДИ: 01:04,01:53, 02:24 , 03:00, 03:15 , 03:30, 03:36, 03:41.
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт Гравець 15047 отримує покарання згідно правил PG /jail 60
Гравець 11794 отримує покарання згідно правил DM /jail 60 Розглянуто
Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.