- Реєстрування
- 12 Чер 2024
- Дописи
- 91
- Реакції
- 44
- Бали
- 406
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
м. Бориспіль
ПРАВИЛА ТА ФОРМА ПОДАННЯ ЗАЯВИ НА ВІДНОВЛЕННЯ В ОРГАНІЗАЦІЮ
У цьому розділі колишні співробітники ДСНС можуть ознайомитися з умовами відновлення на службу та подати відповідну заяву.
м. Бориспіль
ПРАВИЛА ТА ФОРМА ПОДАННЯ ЗАЯВИ НА ВІДНОВЛЕННЯ В ОРГАНІЗАЦІЮ
У цьому розділі колишні співробітники ДСНС можуть ознайомитися з умовами відновлення на службу та подати відповідну заяву.
УМОВИ ДЛЯ ПОВЕРНЕННЯ В ОРГАНІЗАЦІЮ:
— Відновлення до організації дозволено, якщо після звільнення за власним бажанням не пройшло 14 днів.
— Відновленню в організацію підлягають громадяни, які перед звільненням мали щонайменше 4 порядкове звання.
— Відновлення гравця в організацію проводиться на одне звання нижче від минулого (Майор, Підполковник, Полковник мають змогу відновитися на Капітана).
— Відновлення дозволяється лише за умови, якщо громадянин був звільнений з причиною "За власним бажанням" або "Розформ".
ПОВЕРНЕННЯ В ОРГАНІЗАЦІЮ ЗАБОРОНЕНО ЗА ТАКИХ ОБСТАВИН:
— Якщо вас було звільнено через 3/3 догани або порушення статуту.
— Якщо ви отримали ігрове блокування (бан).
— Якщо вас було звільнено адміністратором сервера з причиною "-".
— Если вас было уволено с причиной "WARN".
— Якщо у вас негативний соціальний рейтинг.
— Якщо вас було звільнено з інших причин, окрім "За власним бажанням" або "Розформ".
ФОРМА ПОДАННЯ ЗАЯВИ
Генералу ДСНС
Нікіта Дарк
Від: "Ваше Прізвище та Ім'я"
Нікіта Дарк
Від: "Ваше Прізвище та Ім'я"
ЗАЯВА
Я, "Ім'я Прізвище", перебував на "вказуєте ваше минуле звання" званні.
Прошу розглянути мою заяву на повернення до ГУ ДСНС і прийняти відповідне рішення.
До заяви прикріплюю ксерокопії своїх документів:
— Паспорт (копія):
— Трудова книга (копія):
— Медична книга (копія):
Дата: хх.хх.2026
Підпис: ________
Примітка: Заяви, подані з порушенням регламенту, виправленнями або за відсутності необхідного пакета документів, будуть відхилені.