Розглянуто ДСНС // Назарка Ангел // Підозра обходу бану. У випадку підтвердження, пункти: 2.14, 2.7, 2.10, 8.2 // Для ГА|ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ніколь Зернова

Поважний гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
135
Реакції
141
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Назарка Ангел(107244) та з дуже великою ймовірністю його твінк-аккаунт Крістал Ангел(57726)
  2. Особистий нікнейм: Ніколь Зернова

3. Суть скарги: під час хеллоуїнського івента багатьох гравців на великі суми заскамив гравець Крістал Ангел, за що отримав бан. Все відбувалось наступним чином: він відписував в особисті повідомлення дискорду, там відбувалась домовленість про покупку, потім відбувалась зустріч в грі, перевід коштів цьому скамеру, після чого він сідав в машину та тікав, не дотримуючись своєї частини угоди. На нього були скарги, внаслідок чого він благополучно отримав бан. Ось декілька з них: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Крістал-Ангел-Обман.90337/ https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Крістал-Ангел-Обман.90299/
    АЛЕ я помітила, що він з того самого аккаунта в дискорді, з якого розводив людей, продовжує активність на нашому сервері в дискорді та збирається купувати один з бізнесів в грі,але тепер з ігрового аккаунта Назарка Ангел. Тут має місце наступний висновок, що гравець використовував твінк-аккаунт, щоб отримати кошти з інших гравців внаслідок обману/махінацій, а потім благополучно все це перекинути на основу до отримання бану.
    В цілому виходить так, що він мене з цього аккаунта дс обманув й через деякий час з цього ж самого дс аккаунту почав писати про покупку бізнеса. Думаю тут висновок очевидний.
    Відповідно, прошу зробити перевірку даних аккаунтів(Назарка Ангел(107244) та Крістал Ангел(57726) ), а саме: серійний номер + айпі адреса, щоб встановити, чи дійсно це аккаунт одної і тої самої людини. Також, якщо це є можливим, перевірити взаємодію між даними аккаунтами, провести додаткові перевірки на розсуд адміністрації.
    У випадку, якщо все підтвердиться, видати гравцю покарання, згідно наступних пунктів:
    2.14 Забороняється взаємодія основного акаунту з твінк-акаунтом (передача грошей, бізнесів, тощо).
    2.7 Грубі порушення на мультиакаунті (махінації) - дублюються на основний обліковий запис.
    2.10 Заборонено грати на іншому акаунті в обхід покарання на основному акаунті (обхід бана).
    8.2 Заборонено будь-які грошові махінації, обман гравців на майно/великі суми грошей (від 100.000).
    Вважаю, що гравець, у випадку підтвердження, повинен отримати максимальне покарання, бо це верх крінжа. Бажано б бан по серійному номеру,дякую)
  4. Докази (скріншот/відео): ось скріни особисто моєї домовленості з ним, після чого він закинув мене в чс
    1699579527026.png
    1699579535755.png
    ось скрін, який я зробила декілька днів тому
    1699579592549.png

Також, якщо потрібно, можу надати фрапс, до перших двох скрінів, де я з ним зустрілась в грі.
  5. Дата порушення: обман гравців відбувався під час хеллоуїнського івенту, помітила в дискорді його писанину з того самого аккаунту, з якого він мене киданув, 5.11.23

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі