Ніколь Зернова
Поважний гравець
- Реєстрування
- 21 Лют 2023
- Дописи
- 135
- Реакції
- 141
- Бали
- 48
- Нікнейм гравця: Назарка Ангел(107244) та з дуже великою ймовірністю його твінк-аккаунт Крістал Ангел(57726)
- Особистий нікнейм: Ніколь Зернова
- Суть скарги: під час хеллоуїнського івента багатьох гравців на великі суми заскамив гравець Крістал Ангел, за що отримав бан. Все відбувалось наступним чином: він відписував в особисті повідомлення дискорду, там відбувалась домовленість про покупку, потім відбувалась зустріч в грі, перевід коштів цьому скамеру, після чого він сідав в машину та тікав, не дотримуючись своєї частини угоди. На нього були скарги, внаслідок чого він благополучно отримав бан. Ось декілька з них: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Крістал-Ангел-Обман.90337/ https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Крістал-Ангел-Обман.90299/
АЛЕ я помітила, що він з того самого аккаунта в дискорді, з якого розводив людей, продовжує активність на нашому сервері в дискорді та збирається купувати один з бізнесів в грі,але тепер з ігрового аккаунта Назарка Ангел. Тут має місце наступний висновок, що гравець використовував твінк-аккаунт, щоб отримати кошти з інших гравців внаслідок обману/махінацій, а потім благополучно все це перекинути на основу до отримання бану.
В цілому виходить так, що він мене з цього аккаунта дс обманув й через деякий час з цього ж самого дс аккаунту почав писати про покупку бізнеса. Думаю тут висновок очевидний.
Відповідно, прошу зробити перевірку даних аккаунтів(Назарка Ангел(107244) та Крістал Ангел(57726) ), а саме: серійний номер + айпі адреса, щоб встановити, чи дійсно це аккаунт одної і тої самої людини. Також, якщо це є можливим, перевірити взаємодію між даними аккаунтами, провести додаткові перевірки на розсуд адміністрації.
У випадку, якщо все підтвердиться, видати гравцю покарання, згідно наступних пунктів:
2.14 Забороняється взаємодія основного акаунту з твінк-акаунтом (передача грошей, бізнесів, тощо).
2.7 Грубі порушення на мультиакаунті (махінації) - дублюються на основний обліковий запис.
2.10 Заборонено грати на іншому акаунті в обхід покарання на основному акаунті (обхід бана).
8.2 Заборонено будь-які грошові махінації, обман гравців на майно/великі суми грошей (від 100.000).
Вважаю, що гравець, у випадку підтвердження, повинен отримати максимальне покарання, бо це верх крінжа. Бажано б бан по серійному номеру,дякую) - Докази (скріншот/відео): ось скріни особисто моєї домовленості з ним, після чого він закинув мене в чс
ось скрін, який я зробила декілька днів тому
Також, якщо потрібно, можу надати фрапс, до перших двох скрінів, де я з ним зустрілась в грі. - Дата порушення: обман гравців відбувався під час хеллоуїнського івенту, помітила в дискорді його писанину з того самого аккаунту, з якого він мене киданув, 5.11.23
Останнє редагування: