Розглянуто ДСНС / Олександр Вишняков, Іван Нагорний, Остап Йосипенко./ Нон рп, дб.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
90
Реакції
12
Бали
23
1. Нікнейм гравця: Олександр Вишняков, Іван Нагорний, Остап Йосипенко
2. Особистий нікнейм: Гліб Мірзоєв
3. Суть скарги: Іван Нагорний катался на своём личном транспорте и один раз специально збил меня. Олександр Вишняков поливал нас без причины (скорее всего хотел нас так убить) и после чего наехал на нас. Остап Йосипенко аналогично поливал нас без причины можно сочтет это как нон рп. ((Бред какой-то))
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 06.01.2023

Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
90
Реакції
12
Бали
23
Так-же прошу заметить что мы забежали на территорию и нам ничего не сказали что бы мы выходили. Но убивать на самом деле даже если бы они нам говорили нельзя. Ведь имеется статья в конституции что жизнь самое дорогое и лишать из-за такой причины нельзя.

Денис Архангел

Колишній Старший Модератор 03|Слідкуючий Неоф
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
329
Реакції
137
Бали
88
Добрий ранок!Беру на розгляд!

Денис Архангел

Колишній Старший Модератор 03|Слідкуючий Неоф
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
329
Реакції
137
Бали
88
Гравців Олександр Вишняков, Іван Нагорний, Остап Йосипенко буде покарано за NonRP Поведінку,також лідер їм проведе профілатичну бесіду.
Схвалено!

Реєстрування
2 Жов 2022
Дописи
49
Реакції
6
Бали
8
Доброго дня, так це ж не початок ситуації, вони спочатку забігли я їм нормально сказав, покиньте територію, вони то вибігали то назад забігали, якщо б викликав НПУ то вони б втекли, мусіли якось їх вигнати, тай їхня що нормальна поведінка ви вважаєте? На відео ж навіть чути ,що він сміється, шо для нього це приколи. Нащо заважати держ. службам, бо йому захотілося повеселитися???
І так , я визнаю що ми не правильно поступили в цій ситуації, але просто реально ось такі люди виводять. Особисто я обіцяю що більше так не буду робити.
Гравців Олександр Вишняков, Іван Нагорний, Остап Йосипенко буде покарано за NonRP Поведінку,також лідер їм проведе профілатичну бесіду.
Схвалено!

Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
90
Реакції
12
Бали
23
Доброго дня, так це ж не початок ситуації, вони спочатку забігли я їм нормально сказав, покиньте територію, вони то вибігали то назад забігали, якщо б викликав НПУ то вони б втекли, мусіли якось їх вигнати, тай їхня що нормальна поведінка ви вважаєте? На відео ж навіть чути ,що він сміється, шо для нього це приколи. Нащо заважати держ. службам, бо йому захотілося повеселитися???
І так , я визнаю що ми не правильно поступили в цій ситуації, але просто реально ось такі люди виводять. Особисто я обіцяю що більше так не буду робити.
Во первых, предупреждений не было. Во вторых мы первый раз зашли и нас полили водой. Клеветать меня не надо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі