Розглянуто ДСНС Старший склад і Гл.Лікар

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лис 2022
Дописи
65
Реакції
53
Бали
23
  1. Нікнейм лідера/заступника: Олександр Флоренс і Старший Склад ( І Гл.врач Андрій Дамсот )
  2. Особистий нікнейм: Томас Голден
  3. Суть скарги: ДМ Гл.врача, підстава у викраденні, порушення ірархії, РК Гл.лікар не пройшло 15хв після смерті, підставні лекції не було лекції а просто написав в чат, МГ, спроба ДМ,
    Я не важаю що це злив фрак по скільки це порушення правила лідера, погане ставлення лідера до своїх співробітників.
    Тайм Коди:
    Перше відео
    0:00-1:00 (Не провів лекцію а просто написав в рацію) (ДМ) (Порушення правила ірархії) (Порушення правил лідера) ( Порушення правил сервера)
    (Настраює своїх співробітників проти МОЗ)(ОСК)
    1:47-2:21 (Настраює своїх співробітників проти МОЗ)
    3:58-5:00 (МГ)
    7:00-7:53 (Спроба ДБ 2 рази) (РК) (ОСК Гл.Лікара)
    8:00-8:33 (Спроба ДМ) (ОСК) (НонРП) (МГ)

--------------
    Друге відео
    0:07-0:42 (Неадеватна поведінка до людей на набірі)
    1:19-1:33 (МГ)
    2:55-3:01 (РК)
    3:07-3:23 (Спроба ДМ) (Ростріл без причини) (Ростріл без попредження)
    3:31-3:38 (Докази що це Гл.Лікар)
    3:58-5:19 (Підставне викрадання) (Добровільне викрадання) (ДМ)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ПЕРШЕ ВІДЕО ПРОДА
  5. Дата походження: 2023-08-30 22-44-25-022
    2023-08-30 22-54-33-871

Олександр Флоренс

Легенда | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
1,057
Реакції
225
Бали
148
По перше: Не бачу нічого що там був ДМ так як ДСНС це червона зона і на нашій території ніхто не гарантує безпеки

По друге: Ця особа Андрій Дамсот Головний лікар тоді коли вона по формі а хочу зауважити він без форми по за робочим часом

По третє: Підстави у викраденні не бачу так ніякого рп викрадення не було (ми не відігравали рп це означає що не викрадення)

По четверте: Порушення ієрархії не бачу так як дана особа була без форми і ієрархію дотримуються до тих хто по формі (+ ДСНС з МОЗ співпрацюють а не підкоряються)

По пʼяте: Підставної лекції не бачу так як ми проводимо лекцію і потім пишемо вам «Провів лекцію на тему «Субординація»» (Те що ви почули кому треба робіть скріни я сказав тому що в нас в підвищення треба послухати лекції) Отож надайте будь ласка повний відео доказ того що я не проводив лекцію так як в вас видно кінець де я писав що Провів вам лекцію

Реєстрування
15 Лис 2022
Дописи
65
Реакції
53
Бали
23
По перше: Не бачу нічого що там був ДМ так як ДСНС це червона зона і на нашій території ніхто не гарантує безпеки

По друге: Ця особа Андрій Дамсот Головний лікар тоді коли вона по формі а хочу зауважити він без форми по за робочим часом

По третє: Підстави у викраденні не бачу так ніякого рп викрадення не було (ми не відігравали рп це означає що не викрадення)

По четверте: Порушення ієрархії не бачу так як дана особа була без форми і ієрархію дотримуються до тих хто по формі (+ ДСНС з МОЗ співпрацюють а не підкоряються)

По пʼяте: Підставної лекції не бачу так як ми проводимо лекцію і потім пишемо вам «Провів лекцію на тему «Субординація»» (Те що ви почули кому треба робіть скріни я сказав тому що в нас в підвищення треба послухати лекції) Отож надайте будь ласка повний відео доказ того що я не проводив лекцію так як в вас видно кінець де я писав що Провів вам лекцію
Ви кажете що не було підстиви в викрадання, ви сказали у між фракційну рацію що вас викрали.
Ви без попередження вибили людину!
Якщо людина без форми то вона важаєтся все одна як старше по ірархії, якщо президент буде без форми ви його також будете вбивати?
Яка різниця він без форми чи по формі?
Ви не давали попередження щоб особа покинула територію!
У людини навіть не було зброї!

Дмитро Юрченко

03 | Східна Україна - Адміністратор - ГС Держ
Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
226
Реакції
89
Бали
33
Вітаю.
Не згоден з лідером,так як відкривати вогонь треба в самий останній момент а не зразу,Ви завжди зможете викликати НПУ! Також мені не сподобалась поведінка лідера!
Лідер - отримує догану а також буде проведена бесіда!
З Лідером МОЗ - буде проведена бесіда!
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі