Зачинено ДСНС | Толя Шелбі | Звільнення без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Іваненко

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
63
Реакції
75
Бали
33
  1. Нікнейм лідера/заступника: Толя Шелбі
  2. Особистий нікнейм: Владислав Іваненко
  3. Суть скарги: Вчора виходивши з гри я знаходився у фракції ДСНС, сьогодні заходжу та я звільнений за порушення статуту, будь ласка покажіть відео де я порушував статут.До цього мені лідер казав, що якщо після кінця робочої зміни буде код 5 і когось не буде то він буде звільняти або видавати догану..
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    UKRAINE GTA 20.01.2024 16_25_21.png
  5. Дата походження: 20.01.24

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
1,043
Реакції
428
Бали
223
Вітаю шановний гравець , вас було звільнено з ДСНС за не виконання приказів Генерала , не знання статуту, Ви заїхали без форми на території ДСНС з Мартіном Хаймарсом де був мій приказ не впускати дану особу на територію , попросивши вас відкрити вікно або ж покинути територію за що ви почали мене ігнорувати , Якщо будуть потрібні докази покажу їх адміністрації! Чекаємо відповіді від адміністрації ! Також якщо Генерал збирає Код 5 ви повинні обов'язково бути , тоді що ви робили без форми на території ДСНС з Мартіном Хаймарсом якщо він не держ. службовець?

Владислав Іваненко

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
63
Реакції
75
Бали
33
1.Якщо ви заборонили вхід Мартіну Хаймарсу на територію ДСНС то будь ласка дайте посилання на ваш наказ який повинен знаходитись на держ порталі.
2. Я коли вас "Ігнорува" в мене був вимкнений звук у грі я періодично його вмикав але в цей час ви просто стояли біля автомобілю і я назад його вимикав, бо не міг вимкнути радіо.
3. Покажіть мені будь ласка правило де після кінця робочої зміни всі повинні з'явитись на код 5 від генерала.
3.1 У кожної роботи є термін зміни і після закінчення зміни люди мають право займатись чим хочуть(В рамках закону)
4. Заїхали на територію ДСНС бо там можна було спокійно постояти та поспілкуватись, що б ніхто не врізався або не вбив, тим паче ми не бігали й не скакали по території ГУ ДСНС у місті бориспіль (Як ви зазначили в трудовій).
5. Якщо ви такий грамотний, то чому ви навіть не змогли відповісти на елементарні питання які я вам задавав?

Джеймс Джордан

Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
1,043
Реакції
428
Бали
223
Також ви сказали що Наказ повинен бути на державному порталі , обговоривши це з Президентом України Люсьє Грівз на що він відповів ( Для цього не треба наказ на форумі, ти як Генерал можеш наказати )

Джеймс Джордан

Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
1,043
Реакції
428
Бали
223
На рахунок 4 питання там прописано статут 2.3 (
Заборонено ігнорувати/не виконувати накази старших за посадою. ) Про Бігати і Скакати там в трудовій даже не прописано - це приклад не знання статуту

Останнє редагування:

Владислав Іваненко

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
63
Реакції
75
Бали
33
На рахунок 4 питання там прописано статут 2.3 (
Заборонено ігнорувати/не виконувати накази старших за посадою. ) Про Бігати і Скакати там в трудовій даже не прописано - це приклад не знання статуту
Ну я також людина не можу статута знати прям на пам'ять, так само як і ви, якщо у вас спитати то ви так само не скажете

Джеймс Джордан

Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
1,043
Реакції
428
Бали
223
Ну я також людина не можу статута знати прям на пам'ять, так само як і ви, якщо у вас спитати то ви так само не скажете
Звісно що ніхто на пам'ять не знає , але прочитавши його ви довжні пам'ятати його. Очікуємо відповіді від ГС/ЗГС Держав

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253
Вітаю, з приводу того що код 5 провели після зміни так це порушення та не коректно - проведу бесіду з генералом. На ваше звільнення лідер надав докази. В оскаржені відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі