Відмовлено ДСНС/Яна Ткач/Юз багів з текстурами

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Гру 2022
Дописи
51
Реакції
7
Бали
8
1. Нікнейм гравця:Яна Ткач
2. Особистий нікнейм:Юра Золото
3. Суть скарги:Гравець юзав баги з текстурами де її голова пролазила через текстуру а вона сама ні
4. Особисті докази (скриншот/відео): 5. Дата порушення:14.03.2023
ps вибачте що не видно нік бо з одної сторони видно баг

Останнє редагування:
Реєстрування
2 Гру 2022
Дописи
36
Реакції
10
Бали
8
Там видно що в неї голова через стіну проходить навіщо відео

? ????? ?????? ?

Я на тебе, как на войне
Реєстрування
11 Лют 2023
Дописи
93
Реакції
42
Бали
28
1. Нікнейм гравця:Яна Ткач
2. Особистий нікнейм:Юра Золото
3. Суть скарги:Гравець юзав баги з текстурами де її голова пролазила через текстуру а вона сама ні
4. Особисті докази (скриншот/відео): 5. Дата порушення:14.03.2023
ps вибачте що не видно нік бо з одної сторони видно баг
На мою думку вона тут не вина, так як це текстура, ви також можете сунути голову через текстуру і вам за це нічого не буде, но так як ви почали і за такої дрібниці скаржитись на дівчину, мені здається ви не мужик, а тряпка яка також юзає такі баги (Голову через текстуру) і сама мабуть каже "А це текстура це не баг і смисл на мене кидати ЖБ, тобі ж її відхилять" Як по мені ви тряпка.

Реєстрування
2 Гру 2022
Дописи
36
Реакції
10
Бали
8
На мою думку вона тут не вина, так як це текстура, ви також можете сунути голову через текстуру і вам за це нічого не буде, но так як ви почали і за такої дрібниці скаржитись на дівчину, мені здається ви не мужик, а тряпка яка також юзає такі баги (Голову через текстуру) і сама мабуть каже "А це текстура це не баг і смисл на мене кидати ЖБ, тобі ж її відхилять" Як по мені ви тряпка.
Так то юзання банк і + просто так голова не просунеться і хватить свою бабу захищати

Реєстрування
2 Гру 2022
Дописи
36
Реакції
10
Бали
8
А як по мені в вас дуже великий не достаток розуму

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі