Відмовлено ДСНС меттю кєролл ДМ ТА ОСКОРБЛЕНИЯ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Герасименко Богдан

Новий гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
9
Реакції
2
Бали
3
1. Нікнейм гравця:Меттью Кєролл
2. Особистий нікнейм:Богдан Герасименко
3. Суть скарги:Він мене просто так вбиває та оскорбляє маму. Я став начальник академії де до мене був Кирил Дзядевич який йому пообіцяв премію але на наступний ден передав мені пост начальника. Та пІсля цього почалось. Він мене почав вбивати та в лічкі писати оскорбленія. Я йому тоді сказав що я тобі не обіцяв ,але якщо ти зробиш роботу яку я йому написав тоді я видам тобі ці гроші. Він сказав що не хоче і все. Прошу розібратися.
4. Особисті докази (скриншот/відео): 5. Дата порушення:18.26 13.01.2023

Кирил Фенікс

SAC with the FBI New-York Field Office
Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108
Передано генералу Едуарду Дзядевичу. Він винесе вердикт щодо міри покарання у фракції

Ярослав Ринза

Новий гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
47
Реакції
0
Бали
8
1. Нікнейм гравця:Меттью Кєролл
2. Особистий нікнейм:Богдан Герасименко
3. Суть скарги:Він мене просто так вбиває та оскорбляє маму. Я став начальник академії де до мене був Кирил Дзядевич який йому пообіцяв премію але на наступний ден передав мені пост начальника. Та пІсля цього почалось. Він мене почав вбивати та в лічкі писати оскорбленія. Я йому тоді сказав що я тобі не обіцяв ,але якщо ти зробиш роботу яку я йому написав тоді я видам тобі ці гроші. Він сказав що не хоче і все. Прошу розібратися.
4. Особисті докази (скриншот/відео): 5. Дата порушення:18.26 13.01.2023
Ты мне говорил сделать ещё одну работу у получить на 5к больше но мне и 65к хватит

Ярослав Ринза

Новий гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
47
Реакції
0
Бали
8
В итоге ты купил лицензию и хрест на эти бабки которые тебе давали на премии в итоге ты просто перевел государственные деньги

Кирил Фенікс

Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108

Кирил Фенікс

Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108

Герасименко Богдан

Новий гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
9
Реакції
2
Бали
3
Чому ти такий ***********************************. Ті гроші які мені дав Кирил він сказав це мені як премія а не як премії видавать іншим.

В итоге ты купил лицензию и хрест на эти бабки которые тебе давали на премии в итоге ты просто перевел государственные деньгиЧ

Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
580
Реакції
155
Бали
43
Не бачу порушення гравця, відмовлено. Особисті повідомлення в діскорд не рахуєтся за гру, це ваше особисте. Не бачу дм (дм треба фіксувати на відео), не бачу образ в грі.

Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі