Відмовлено Давид Вайб // DB, Порушення КПК

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Давид Вайб
  2. Особистий нікнейм: Амірі Ярмоленко
  3. Суть скарги: затримання відбулося з порушеннями правил серверу та процесуального кодексу.

Правила серверу:
    7.5 "DB" - Drive By - Навмисне нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого ігрового персонажа за допомогою транспортного засобу.

Процесуальний кодекс:
    Стаття 7. Виконання службових обов'язків.
    Під виконанням службових обов'язків співробітниками розуміється: - Дії спрямовані на захист життя, здоров'я, честі та гідності особистості, суспільства та держави. - Порушення в нанесенні шкоди здоров'ю мого персонажа без підстав на це (втеча на рахується, так як у працівників є засоби примусу які чітко прописанні в них в статуті, працівник має право на використання тайзера/кайданок та табельної зброї, але переїзжати мене автомобілем не має права, що є порушенням процесуального кодексу від працівника. (Стаття 19. Повноваження щодо затримання держ.службовця регламентуються згідно із законом про структуру що проводила затримання.) - Затримання було вироблено з порушенням процесуального Кодексу.
  4. Докази (скріншот/відео): Тут
  5. Дата порушення: 04.06.24

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
800
Бали
138
Вітаю шановний гравець!

Співробітник використав СТЗ для зупинки вас, так як мав проводити затримання а ви втікали.
Тому бачу тут причину використання транспорту для зупинки порушника/втікача.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі