Aмірі Ярмоленко
opium*
- Реєстрування
- 10 Кві 2023
- Дописи
- 177
- Реакції
- 231
- Бали
- 48
- Нікнейм гравця: Давид Вайб
- Особистий нікнейм: Амірі Ярмоленко
- Суть скарги: затримання відбулося з порушеннями правил серверу та процесуального кодексу.
Правила серверу:
1. Затримання озброєнної особи використовуючі тайзер фактично являється PG/Nrp діями, людина зовсім не хвилюється за здоро'є свого персонажу по РП та за його безпеку, роблячи з себе героя.
2. 7.5 "DB" - Drive By - Навмисне нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого ігрового персонажа за допомогою транспортного засобу.
3. Також людина розмоляла зі мною через скло автомобіля і намагалася мене таким чином зупинити, хоча фактично по РП через авто без спущенного скла нічого не чути.
4. При перевірці документів не відіграла знімання аксесуарів які скривають моє обличчя, при перевірці на розшук не було відповідної відігровкі, гравець просто взяв паспорт та одразу без РП встановив в мене розшук, що також є NonRp.
Процесуальний кодекс
Стаття 7. Виконання службових обов'язків.Під виконанням службових обов'язків співробітниками розуміється: - Дії спрямовані на захист життя, здоров'я, честі та гідності особистості, суспільства та держави. - Порушення в нанесенні шкоди здоров'ю мого персонажа без підстав на це (втеча на рахується, так як у працівників є засоби примусу які чітко прописанні в них в статуті, працівник має право на використання тайзера/кайданок та табельної зброї, але переїзжати мене автомобілем не має права, що є порушенням процесуального кодексу від працівника. (Стаття 19. Повноваження щодо затримання держ.службовця регламентуються згідно із законом про структуру що проводила затримання.)
Відповідного від цього:
Стаття 15. Підстави звільнення підозрюваного.
Підозрюваний підлягає звільнення, якщо:
- Затримання було вироблено з порушенням процесуального Кодексу. - Докази (скріншот/відео): Тут
- Дата порушення: 04.06.24