Відмовлено Давид Шевченко// незгідний з покаранням та нерозбірчива розмова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dimanhik

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Вер 2023
Дописи
80
Реакції
48
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Давид Шевченко
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Гройзман
  3. Суть скарги: Почнемо з того що я їхав по нон рп драйв спіцяльно 60км/год +- і мені всі адміністратори казали шо ваша швидкість була перевищена 60 км про важливісить габартиу авто ніхто навіть слова неговорив даний адміністратор посадивши мене тепається до мене і починає мені розказувати про якісь габарти машини на покаранню поки все.
    Тепер перейдімо до його розмови у даного адміністратора дуже і дуже некоректно працює мікрофон на фрапсі все прекрасно чути це я неможу зрозуміти як його могли поставити на адмінку з таким мікрофоном якщо я непомиляюсь то у адміністраторів повинен бути хороший звук в грі щоб їх могли чути гравці. Якби це раз залагав мікрофон то так але це вже не проблема у лагах гри шо десь там залагало це завжди такий звук.

Також тепер скаржусь на майже всіх адміністраторів 06 серверу а саме через те що коли ти пишеш репорт адмінам таке якби всерівно вони собі займаються своїми справами десь літають чи піднімаються на роботах або навіть бувають такі адміни коли відповідають тобі на репорт по типу "Вітаю працюю по вашій заявці" в репорті написано було "тп допомога" і ні щоб вони колись тепнулись до тебе вони спіцяльно відповідають на репорт щоб несвітився він їм на екрані чи що
    Я розумію сервер лиш відкрився адмін состав ще малий але будь ласка коректніше вибирайте адмінів і не беріть будь яких попало людей так яяк це дуже портить сервер в першу чергу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Туда!!!
  5. Дата походження: 02.04.2024

Дмитрo Залізняк

Адміністратор | | Північна Україна💜
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223
Вітаю, адміністратор видав покарання вірно!
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі