Розглянуто Давід Морріс | Некомпетентний розгляд скарги | Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
1. Нікнейм адміністратора:Давід Морріс
2. Особистий нікнейм:Олександр Набанов
3. Суть скарги:Доброго дня,шановний Головний Адміністратор.
Зайшов на Ваш 03 сервер перший раз після відкриття,біжу до автошколи бо Степанчик підкинув квестік,причому біжу по пішохідному переході , і тут мене збиває малолітній покемон ,ну серйозно послухайте його голос і його дії,по іншому я його не назву,я йому сказав 2 ласкових слова,після чого він ще раз приїхав і збив мене і по дорозі ще пацана тоже,далі я здав на права думаю жизнь маліна жизнь клубніка маленька,але ніфіга,цей покемон дальше дбшить мене,і зриває рп процес СБУшнікам і це всьо в зз шей.
Адміністратор розглядав скаргу 23 години,так я розумію розгляд займає до 24,але на відео чудово видно порушення і там не потрібно сидіти і шось видивлятись чи радитись.
Ну тобто ми маємо масові причому порушення із сторони малого гравця,а і в ітозі мені шей впетляли мут. А яка у мене має бути реакція коли мене збивають на пішохідному?Я маю подякувати шо протягнув мене 150 метрів на капоті?
Також на 1 відео на 0:13 малий полетів по тротуарам шо собою являє нрп драйф так як автомобіль легковий.
Попрошу адекватно перерозглянути мою скаргу,та компетентність даного адміністратора,після чого покарати як потрібно малолітнього гравця із айді 3333,та зняти мені мут.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):Сюда
5. Дата походження:13.05.2023

Останнє редагування:

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
В чому некомпетентність адміністратора.
Компетéнтність — досвід, обізнання та знання.
Компетентність у перекладі з латинської competentia означає коло питань, у яких людина добре обізнана, має знання та досвід.

Адміністратор правильно видав покарання, гравця який порушив не потрібно було крити трьохповерховим матом хоть і він справді робив дурниці, тому вважаю Ваш мут повністю заслуженим.
Це гра, а не реальне життя :)

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі