Розглянуто Давід Морріс, Роман Дрогоба | Неправильно видане покарання. Для ГА/ЗГА/Вищих

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
28
Реакції
15
Бали
6
1. Нікнейм адміністратора: Давід Морріс, Роман Дрогоба
2. Особистий нікнейм: Максим Зеленський
3. Суть скарги: Написав скаргу на СБУ "ТИК", там видно багато порушень, на що слідкуючий відповідає, що порушень не побачив... Далі, Давід Морріс видав бан по скарзі на мене "ТИК" бан за т.з. "Расизм", але де він там його побачив, знає тільки він і бог. Я сказав що вони чорні, зрозумів що "дехто" може це сприйняти не так і виправився сказавши "в чорних костюмах", тим більше видно що вони білі + він написав в скарзі, що бан 1-5 днів, а видав бан на 7 днів. Так от, Роман Дрогба блатить СБУ Дніпра, хай покаже де в правилах їм дозволено стріляти просто так, коли я їх задавив(згоден ДБ було), то я поїхав далі, і вони не могли коли просто побачили схожий тонований гелік стріляти по ньому, вони могли затримати для з'ясування обставин, і по рп передивившись відеофіксацію сказати що це був я і затримати. Цей слідкуючий вже не перший раз так "халатно" розглядає скарги, як слідкуючий він має знати правила. Тим більше що ми не стріляли, вони не мали права відкривати вогонь по нам без попереджень. Тому прошу розбанити мене і зняти деморган, тому що я вже 2 день в бані і давно би відсидів деморган. Також Роман Дрогба блатить зам.лідера(як мінімум одного), а саме виклав скаргу * ТИК * і в ній мене затримали без причини, за знаходження біля території мерії, але де це заборонено(очікую тему на форумі), далі не надав адвоката, замутив, видав розшук без паспорта, посадив... Ці дії робить ні, не сержант, не капрал, а полковник... на що Роман каже що проведе бесіду... Яка тут бесіда, такі порушення як для полковника неприпустимі! Його відповіді на форумі, це просто щось, подивіться самі, якщо цікаво.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):ТИК
5. Дата походження: 05.05.23
Слава Україні! Героям Слава!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі