Розглянуто Давід Тертерян// Посадив ні за що

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

David_Terterian

Новий гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
28
Реакції
0
Бали
6
С теми не уходи , просто не надо моих людей сажать за то что они просто с КПЗ вышли и всё будет отлично , 1 догану ты от меня получил , вот за это тоже должен получить не страдай фигнёй
ну від тебе я получив догану справедливо нічого проти не маю а тут немає доказів що це я йому виписав розшук

Артем Козирний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
86
Реакції
54
Бали
33
Братик, админы логи чекнут и говорить ты уже не с нами будешь

Артем Козирний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
86
Реакції
54
Бали
33
мы тебя по нормальному просили, не майся фигнёй. Иди лучше там отрабатывай свою глупость

David_Terterian

Новий гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
28
Реакції
0
Бали
6
Если не хочешь улететь с СБУ по своей неадекватной тупости то не делай такого)
я не відлечу якщо коли у тебе немає нормальних доказів того що це я тобі дав і у холі були не тільки я і той поліцейський там ще були поліцейськи які тебе теорпіти не можуть

Kozyrnuy

Козак
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
64
Реакції
21
Бали
8
Логи проверят , тем более ты один был в здании , полицейский при ходьбе не может розыск выписывать ( в такой ситуации тебя спрос (фрапса) , за то что по какой причине ты выдал ему розыск )

David_Terterian

Новий гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
28
Реакції
0
Бали
6
Логи проверят , тем более ты один был в здании , полицейский при ходьбе не может розыск выписывать ( в такой ситуации тебя спрос (фрапса) , за то что по какой причине ты выдал ему розыск )
ти вкурсі що тебе закувати в кайданки нельзя закувати коли ти бігаєш? тебе поліцейський по твоєму затримував коли бігав чи шо

Артем Козирний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
86
Реакції
54
Бали
33
я не відлечу якщо коли у тебе немає нормальних доказів того що це я тобі дав і у холі були не тільки я і той поліцейський там ще були поліцейськи які тебе теорпіти не можуть
Терпеть не можем мы только тебя дурика, а в холе они не могу выдавать розыск с большого расстояния , та и к тому же зачем им это?

Артем Козирний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
86
Реакції
54
Бали
33

David_Terterian

Новий гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
28
Реакції
0
Бали
6

Артем Козирний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
86
Реакції
54
Бали
33

David_Terterian

Новий гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
28
Реакції
0
Бали
6
Доказательства дай хотя бы какие то, тогда говори со мной, я с такими неадекватами говорить не хочу. Дальше твой диалог будет с админами.
які докі? я фрапсю тіки якщо я затримую когось навіщо мені фрапс коли я тебене чіпав

Kozyrnuy

Козак
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
64
Реакції
21
Бали
8
А вчера когда меня затримува почему не было фрапса ?

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Розглянувши скаргу, прийняв наступне рішення:
Давід Тертерян за порушення статуту, перевищення службових повноважень звільняється з фракції з ЗЧС на 3 місяці.

Бодя Болонський отримує бан на 15 днів зп образу родичів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі