Відмовлено Дав попередження і зробив так щоб не міг зайти в клан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
23
Реакції
5
Бали
6
Я Стас Корнєв хочу поскаржитися на адміністратора Артема Дрейфовича.
Я їхав по зустрічній смузі і мене зупинила поліція (я забув як їх звати, голос був дитячий років 11-12) я не супротивлявся і поїхав з поліцією по дорозі я сказав що буду визивати адвоката поліцейський сказав що я не маю права, привезли мене в поліцію Дніпра там вони мене завели в комнату я спитав на скільки мене посадять він сказав на 20 хвилин, потім вони мовчали хвилин 2-3 і сказали що мене посадіть на 2 часа і було чутно як він нажимав галочки за що садити, я визвав адміністратора чекав хвилини 2-4 нікого не було я запанікував і вийшов з ігри тому що не хотів сидіти 2 часа за те що просто виїхав на зустрічну смугу і із-за дітей яким було скучно і вони захотіли посадити на довше. Я розумів що я роблю не РП дію але я чекав адміністратора щоб він допоміг. Я перезайшов в гру і мені дали попередження (фото скину). Скарга на Адміністратора за того що як банить не розібравшись то перший а як прилетіть допомогти то нема нікого. Прошу розпитати адміністратора чи він заповнив тих поліцейськіх і прошу зняти попередження або хотя би щоб я міг зайти в клан!

Вкладення

• IMG_20250722_210108.jpg
    IMG_20250722_210108.jpg
    109.3 Кб · Перегляди: 50

Андрій Хансен

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Лип 2023
Дописи
458
Реакції
505
Бали
153
Вітаю!

Скарга складена не за формою - не підлягає розгляду.
Стосовно правил написання можете ознайомитись тут - клік

Відмовлено
!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі