Відмовлено Дайте останній шанс Хочу виправитись

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Горбатюк

Новий гравець
Реєстрування
14 Січ 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
1 Максим Горбатюк
2 Звертаюсь до Вас із щирим вибаченням і проханням. Більше двох місяців тому мій акаунт було заблоковано за використання чітів — на 6000 днів. Це жахливе число, яке стало для мене гірким нагадуванням про необачний і абсолютно неправильний вчинок.

Я повністю визнаю свою провину. Це була моя найбільша помилка у грі. На той момент я не до кінця розумів, наскільки серйозні наслідки може мати порушення правил. За цей місяць я переосмислив усе. Мені дійсно соромно перед спільнотою, перед розробниками та перед Вами особисто, як перед адміністратором, який змушений був вжити відповідних заходів.

Прошу Вас дати мені шанс на виправлення. Я готовий почати все з чистого аркуша, чесно і з повагою до правил. Обіцяю: нічого подібного більше не повториться.

Розумію, що 6000 днів — це практично вічність. Тому щиро прошу Вас переглянути мою ситуацію і, якщо можливо, зменшити термін блокування або дати мені можливість повернутися в гру хоча б на умовному випробувальному терміні

з повагою Максим Горбатюк

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,323
Реакції
823
Бали
213
В оскарженні відмовлено, 2 місяці тому ви використовували чіт-програми, після певного часу ви зайшли на 04 сервер і продовжили грати з чіт-програмами.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі