Відмовлено Дали ЧС Фракцій // Діма Хансен

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма.Хансен

L-МР Д| Центральна Україна
Реєстрування
24 Кві 2024
Дописи
62
Реакції
128
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Максим Абрамович (ЗГС.Держ)
  2. Особистий нікнейм: Діма Хансен
  3. Суть скарги: Доброго дня!!! Тут така ситуація наразі я перебував сьогодні на посаді Полковника СБУ.К, Суть: Я відробив 7днів свого терміну,і вчера я говорив з ЗГС.Держ про перевод до ЗСУ і він спочатку почав казати що ти незакінчив термін а я говорю що закінчив і він без причини мені відмовив перевод до ЗСУ. І сьогодні вийшли нові правила лідерів що полковник повинен відстояти 14днів.Сьогодні я пишу ГС.Держ на щот цьої проблеми з ЗГС.Держ і потім ЗГС.Держ запитав в телеграмі чи я буду уходить я сказав так перевод до ЗСУ через деяке время мені видають попередження 1/3 та в трудовій книгі написано Перевод до ЗСУ +ЧС фракції на 60днів.Прошу розібратись з цією проблемою тому що правила вийшли 08.08.2024 а 07.08.2024 я казав про перевод і мене без причини відмовив перевод ЗГС.Держ.Але Кд між правилам для ознайомлення 24години і це время непрошло і виходить що вони без попередження видали ЧС та попередження.Хочу щоб мені зняли попередження та зняли ЧС Фракцій.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:08.08.2024

Оліка Вейсс

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
559
Реакції
418
Бали
68
Вітаю.
Правила оновили вчора. Вам скинув ГС Держ і Ви мали б ознайомитися з ними :
4. Заступнику заборонено залишати свій пост, раніше ніж за 14 днів з моменту призначення. | Покарання ЧС Лідерів на 15 днів + ЧС Фракції на 60 днів + Варн
Примітка: якщо заступник знімається раніше ніж 7 днів, він отримує блокування на ту кількість днів, яку не відстояв. Підвищення не враховується.

Тому Вам видали згідно правил. Порушень не бачу.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі