Розглянуто Данило Бейтман,Тоні Харрісон//Оскарження Покарання//Для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
174
Реакції
691
Бали
98
  1. Нікнейм адміністратора: Данило Бейтман/Тоні Харрісон
  2. Особистий нікнейм: Павло Набанов
  3. Суть скарги: Вітаю Пане Сергій! Сталась наступна ситуація.. Вчора під час нападу на вч нас відкидають за порушення 2.10 з чим я впринципі згідний і нічого проти не маю, але також замічаю що нам видають догану за Нешанобливе ставлення лідера клану до адміністратора Як мені відомо і як є прописано у загальних правилах а саме

4.10 Заборонено неповажне ставлення до адміністрації

Примітка: адміністратор так само як і гравець нашого проєкту заслуговує на повагу до себе, неповажним ставленням рахується неадекватне поводження з адміністратором, критика його дій, висміювання адміністратора.
    Після того як відкинули мене і інших учасників на війскові частині мною у діскорд каналі зовсім іншого клану було написано такий текс "Нафіга ти Тосві підлизуєш" як мені відомо у цьому контексті немає такого порушення як " критика його дій, висміювання адміністратора." Також я не розумію чому даний Адміністратор а саме Тоні Харісон порахував це як звернення до адмінстатора? Да там було написано такий текс як "@ТегАдміна і Відповідь буде?'' Але з чого приймати це як до адмінстатора?
    Надалі мені дуже цікаво чому слово
    Підлизувати рахується як нешабливе ставлення?? Так як прописано правилами що неповажне ставлення це зовсім інше, попорошу дану скаргу розглянути Керівнику Проекту а саме П.Сергієм! Дякую за розуміння
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
  5. Дата походження: 28.06.2024

Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
174
Реакції
691
Бали
98
  1. Нікнейм адміністратора: Данило Бейтман/Тоні Харрісон
  2. Особистий нікнейм: Павло Набанов
  3. Суть скарги: Вітаю Пане Сергій! Сталась наступна ситуація.. Вчора під час нападу на вч нас відкидають за порушення 2.10 з чим я впринципі згідний і нічого проти не маю, але також замічаю що нам видають догану за Нешанобливе ставлення лідера клану до адміністратора Як мені відомо і як є прописано у загальних правилах а саме

4.10 Заборонено неповажне ставлення до адміністрації

Примітка: адміністратор так само як і гравець нашого проєкту заслуговує на повагу до себе, неповажним ставленням рахується неадекватне поводження з адміністратором, критика його дій, висміювання адміністратора.
    Після того як відкинули мене і інших учасників на війскові частині мною у діскорд каналі зовсім іншого клану було написано такий текс "Нафіга ти Тосві підлизуєш" як мені відомо у цьому контексті немає такого порушення як " критика його дій, висміювання адміністратора." Також я не розумію чому даний Адміністратор а саме Тоні Харісон порахував це як звернення до адмінстатора? Да там було написано такий текс як "@ТегАдміна і Відповідь буде?'' Але з чого приймати це як до адмінстатора?
    Надалі мені дуже цікаво чому слово
    Підлизувати рахується як нешабливе ставлення?? Так як прописано правилами що неповажне ставлення це зовсім інше, попорошу дану скаргу розглянути Керівнику Проекту а саме П.Сергієм! Дякую за розуміння
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
  5. Дата походження: 28.06.2024
Поправка я написав "По кайфу Тосві підлизувати"

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Покарання у вигляді порушення правил нападу на військову частину видано вірно, клан спокійно міг отримати попередження. Але так як Ви в іншому Discord каналі відмітили того адміністратора якій видав покарання та написали "По кайфу Тосві підлизувати" тим більше перебуваючи на посаду лідера клану, то Ваш клан отримав догану за масові порушення від учасників клану та за нешанобливе ставлення до адміністрації. Так слово "Підлизувати" несе в собі різні сенси, але зважаючи яка була ситуація та в якому контексті Ви написали це то можемо зрозуміти про що іде мова, тому і це покарання видано вірно. За порушення правил нападу на військову частину мали отримати одне попередження, за нешанобливе ставлення до адміністрації мали отримати друге попередження, ось звідки була отримана догана. Також Павло хочу зазначити що в нас є таке правило як "Заборонено обманювати адміністрацію" тому я б попросив Вас особисто не зловживати цим, бо наслідки будуть згідно правил серверу. Адміністратор видав покарання вірно, догана клану видана вірно.

Відмовлено.

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Беру скаргу на перерозгляд.
Догана клану буде змінена на попередження за порушення від учасників клану. В майбутньому просимо Вас не відмічати адміністрацію в інших Discord каналах та в такому контексті. За попередження про обман адміністрації прошу вибачення.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі