Розглянуто Данило Грицько | Перевищення службових повноважень | Не згідний з роглядом позивних заяв

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілюшка Лаурен ♡

Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
664
Реакції
1,136
Бали
153
Нікнейм гравця:
Данило Грицько

Особистий нікнейм:
Ілля Хансер

Суть скарги:
Вітаю! Сьогодні на посаду ''Голову Окружного Суду '' було призначено Данила Грицька. Після чого я заходжу на форум та бачу що моя позивна заява на ім'я ''Антон Афанасьев'' була розглянута та відмовлена. Причина відмови була ''Порушення було більше ніж 5 днів''. Добре, тоді чиї проблеми що на даній посаді давно кого не було?! Я думаю можна було б зробити виключення, але нажаль його не було. Якщо подивитися на 06 сервер, то коли там немає даної посади але потрібно розглянути заявку, ГС ЗГС Держ її переглядають, в нас чомусь ні. Згідний, порівнювати 03 і 06 немає сенсу, але просто поцікаватися. На посаді ''Голови окружного суду'' давно ні хто не був і мало хто переглядав позивні заяви. Коли дійсно особа скоїла кримінальний злочин, але заявку відмовляють по якийсь причині. Тому прошу перерозгляд скарги. Йдемо далі. З приводу халотності Данила Грицька. Хочу Вас Адміністрація попередити що він був призначений на посаду ''Голови окружного суду'' а не на ''Голову верховного суду''. Сьогодні о 17:00 я бачу що наш Данило Грицько розглянув верховну позовну заяву. Згідно цього я знаю що йому заборонено розглядати верховний суд, а він повинен тільки розглядати окружний суд. Тобто, це вже можна вважати халатність та перевищення службових повноважень. Хочу ще також побаячити що Данило Грицько допускає в офіційних документах багато граматичних помилок. Прошу саме Вас придати цьому більше уваги!!!

Докази (скріншот/відео):
Відповідь на мою позовну заяву. Обвинувачений ''Антон Афанасьев''
Розгляд Данилом Грицьком верховний суд
Призначення на посаду ''Голова окружного суду''

Дата порушення:
10.08.2024

Нікіта Карпенко

Пенсія | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
1,191
Реакції
721
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

з Головою Окружного суду буде проведена сувора бесіда на рахунок закриття позовних заяв та помилок в них, а також видана догана за порушення статуту ВРУ, а саме: п. 3.16 Заборонено перевищувати повноваження, п. 3.21 Заборонено порушувати законодавство.
Позовні заяви, подані до Верховного суду, будуть розглянуті після призначення людини на цю посаду.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі