Владислав Зерновий
Активний
- Реєстрування
- 7 Сер 2022
- Дописи
- 122
- Реакції
- 287
- Бали
- 66
- Вік
- 23
- Нікнейм гравця: Данило Данилович [1885]
- Особистий нікнейм: Вікторія Зернова [6022]
- Суть скарги: приблизно 08:40 був на ЦР, після виходу з якого, побачив, що моє авто знаходиться за керуванням іншої людини. Факту передачі ключів за весь сеанс онлайну - від мене не було.
На першому фрапсі, почав переслідування за своєю ж машиною (акулою). Наздогнавши, повернув контроль до себе, залишивши Лексус, як наживку для виявлення порушника, бо на місті було двоє людей.
На другому фрапсі, на протязі 00:00 - 02:46, переслідую свою "наживку", до поки не стикаюся з ним фізично. 02:53 фрапсу, номера моєї машини, яка знаходиться у телефоні в опції "Евакуація". Перед тим, як робити відкат ситуації, вирішив трішки поспілкуватись, спитавши, яким чином він це зробив, на що він відповів, що це його машина (03:35 фрапсу). З урахуванням того, що РП викраденням машини тут ніяк не пахло, як мінімум тому, що не було факту передачі ключів та, будь-яких, допоміжних засобів для того, щоб керувати чужою машиною, мною, було прийнято рішення - евакуювати свої заспавненні машини, шляхом спавну інших своїх машин, після чого, "вкрадена" машина була успішно доставлена у гараж (04:07 фрапсу).
То ж, з урахуванням наданих доказів, прошу адміністрацію надати покарання гравцю, Данило Данилович, як мінімум, за багоюз та обман гравців, а як максимум - зробити перевірку на стороннє ПО.
Також, хочу згадати скаргу, де у гравця, було теж викрадено машину, але за цим фактом - у нього пропали донатні номера *тик*. Я, маю певні підстави думати, що за цим може стояти гравець, на якого я пишу скаргу.
p.s. прикольну відпустку маю - Докази (скріншот/відео): *Перший фрапс* *Другий фрапс*
- Дата порушення: 02/04/2024