Відмовлено Данило Кенедді | Невірний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Валерій Девіс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
511
Реакції
298
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Данило Кеннеді
  2. Особистий нікнейм: Валерка Овнромантік
  3. Суть скарги: Вітаю! Сталась ситуація, я отримав покарання у вигляді PG по скарзі на Неоф *скарга* . Чому я вважаю що це невірний розгляд скарги, тому що там не повна ситуація, з цим гравцем ми тулились, не пройшло 15хв, тому я як людина яка поважає загальні правила проєкту порахував не порушувати їх. А саме щоб не отримати покарання за РК. А тепер поговорим про РП: Приставим в реальному житті мене зупиняє ворожий клан та в мене нема зброї - Що робити ? Втікти я не можу тому що тоді мені не вдастся відволікти противника щоб мій соклан зміг його вбити, тому я як з перепугом стояв на місці. Я не біжав на зброю. Я не вийшов 1 в 3. Я просто як людина не зміг нічого зробити та чекав на порятунок соклана. Чому я сказав " давай стриляй" цим я відволік противника, ви ж бачили що він стриляв тоді в мій бронижелет а не в мого напарника.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *тиць*
  5. Дата походження: 04.07.2024

Віталій Навроцкий

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Лют 2024
Дописи
256
Реакції
75
Бали
31
Вітаю!
Розгянувши скаргу виношу вердикт:

Ви не почали ховатися коли почили відкривати вогонь а стали то стояли під кулями, потім ви почали відкривати вогонь, значить зброя у вас була ти ви могли захищати себе.
Якщо брати життя то працює інстинкт самозахисту де людина ховаєтся від таких подій!

Адмінстратор видав покарання вірно!

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі