Схвалено Данило Лубьянов // Біо на лідера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Луб'янов

Адміністратор Сл.Неоф I Подільського Краю
Адміністратор
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
801
Реакції
407
Бали
123
1.Дитинаство

Данило народився у місті Донецк, народився 2009 року. Його батько був спочатку військовослужбовцям (лейтінант) а потім у Національной Поліцій України (Капітан),а мати працює у Національной Поліцій України Мл.Лейтінант.
Батько запитав у Данило говорив ким ти хотів би стати коли виростеш?
Данило выдповів на запитання. Я, хотів би стати Працівником ДСНС.

Бачить син що тату збирається виїжати на війну, остане слова Данило
Данило каже тату тату я,коли виросту буду генералом ДСНС і я тебе захисту
Тату каже що він любе Данило пиши мені я буду прочитовати та скумувати, і пійшов тату на війну,коли сину виповнилося 8 років в нього починається школа......

1706468941432.png

2. Школа - Інстітут

І вот почалось, Данило піїшов у 1 класс, мати казала що батько приїде якщо будешь чудова вчитися, Данило був радісний коли він по бачить свого батько, і Данило взяв себе за руки і почав це вчити і вчити. Пройшло 11 років
як Данило все на 12 здав як це у нього вийшло і він думав і думав і після інституту пійде у ЗСУ но на другу облась Київа.
Після цього це був сон і до нього залишелось 30 хвилин до кінця школи, він встигнув на цей останій дзвінок і одягнув ленту і як сказали що кроком рухайтись, увімкнулась музика, Для нас завжди відчинені у школі двері!
він почав плакати що він повернеться, і поступив у інстітут і все проїшло успішно він все склав 100/100 балів і після інстітута він ліг спати, і він прокинувся, і після цього перевірив почтовий ящік, і прийшла то саме що він не чекав.......

1706469882388.png

3. Повістка до Служби в Збройних Силах України ЗСУ

Данило приїшо до військомату, і питали питання до Данило.
Данило надай мені питання що таке ЗСУ?
Це Збройні Сили України
Готовий служити у ЗСУ?
Данило Відповідає на питання Готовий П.Полковник
Данило Луб'янов Григорьевич я вас вітаю ви дуже готовий стати війсковим службовцім і ви Призначені до лав ЗСУ я вас вітаю, і Данилу видали війсьову форму і одягнув її і він спочатку склав іспити на Ст.Солдата і їому видали нові шеврони, форму, і зброю. І їму дали наказ стати на пост КПП-контроль-пропускний-пункт, і він подав заявлення на інструктор, і до нього звертались всі працівники, і він приймав іспити, і проїшло 5 років він став Лейтінант ЗСУ. Та вирішив закінчити карьеру військового, він провів останній стрій, та пішов з армії....

1706472888821.png

4. Особисте Життя

Після Армій Данило Піїшов до дому, і залишелось тільки одне Генерал ДСНС

Данило Піїшов писати тату пісьмо яке він довжен прочити що я вже дома я був Лейтінантом ЗСУ і я хочу до ДСНС

Я говорив що я у дидинстві стану Генералом ДСНС і я ім і стану.

5. Наш час

Данило працює у фракцій ДСНС, заробляє гроші є свої друзі, машина ну і так далі
НО!!! Це не останій час...........

1706474639717.png

Все що було буде по заді!!!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі