Ян Булл
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 29 Вер 2025
- Дописи
- 114
- Реакції
- 47
- Бали
- 33
1. Ваш нікнейм: Ян Булл
2. Нікнейм адміністратора: Данило Лубьянов
3. Суть скарги:
Одобрює зняття війни не перевіряючи форум. Тут або блат, або халатне ставлення. Так як клан Tanks запросив зняття війни з трьох кланів які їм закидали війну і заявку одибрили на 100%.
А саме. ось тут, він схвалює зняття війни з ECSTASY клану Tanks. Але клан Tanks не кидав цієї війни і не може її зняти
Для зняття війни потрібно заявка від клану, який оголосив війну.
Цю війну оголошував клан ECSTASY, ще під старою назвою RedFamQ ось тут.
До адміністратора Данило Лубьянов я звертався тричі з приводу йогопомилки:
- в діскорді він ігнорує.
- в грі (перший раз) сказав що щось зробить, але пройшла вже доба і ніяких змін ні нафорумі в темі "Кланові війни", ні в таблиці війн та союзів.
- в грі (вдруге) відповідь на репорт "Очікуйте, переглядаю форум"
Якщо потрібні докази по моментам що я старався зв'язатись з даним адміністраторм, готовий надати їх в особисті повідомлення.
Також прошу перевірити інші кланові війни які познімав даний адміністратор. І для зручності добавлю 1, 2.
p.s. На форумі дуже зручний пошук і все легко знаходиться, було б бажання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 09.06.2026
2. Нікнейм адміністратора: Данило Лубьянов
3. Суть скарги:
Одобрює зняття війни не перевіряючи форум. Тут або блат, або халатне ставлення. Так як клан Tanks запросив зняття війни з трьох кланів які їм закидали війну і заявку одибрили на 100%.
А саме. ось тут, він схвалює зняття війни з ECSTASY клану Tanks. Але клан Tanks не кидав цієї війни і не може її зняти
Для зняття війни потрібно заявка від клану, який оголосив війну.
Цю війну оголошував клан ECSTASY, ще під старою назвою RedFamQ ось тут.
До адміністратора Данило Лубьянов я звертався тричі з приводу його
- в діскорді він ігнорує.
- в грі (перший раз) сказав що щось зробить, але пройшла вже доба і ніяких змін ні нафорумі в темі "Кланові війни", ні в таблиці війн та союзів.
- в грі (вдруге) відповідь на репорт "Очікуйте, переглядаю форум"
Якщо потрібні докази по моментам що я старався зв'язатись з даним адміністраторм, готовий надати їх в особисті повідомлення.
Також прошу перевірити інші кланові війни які познімав даний адміністратор. І для зручності добавлю 1, 2.
p.s. На форумі дуже зручний пошук і все легко знаходиться, було б бажання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 09.06.2026