Зачинено Данило Лубянов /// Видача покараннь без фулл рп ситуації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
295
Реакції
216
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Cтаніслав Вінчестер
2. Нікнейм адміністратора: Данило Лубянов
3. Суть скарги: Невірна видача покарання Отримав покарання по цій скарзі https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Данило-Лубьянов-не-вірно-видав-покарання.363313/
Адміністратор не побачив і не врахував повну RP-ситуацію, через що я був вимушений сидіти 2 години до можливості оскарження. Я вже подавав подібну скаргу — адміністрація, не розглянувши всю ситуацію та не опитавши гравців, одразу видає покарання, а чекати на оскарження потрібно 2 дні.

Прошу провести якусь лекцію або роз’яснення з цього приводу.

На моїх відео чітко видно, як я наводжу зброю на поліцейського та дівчину, яка просто катається зі співробітником. Після цього поліцейський здійснює DB, тим самим провокує відкриття вогню та просто тікає. Коли ми його догнали та пробили колеса, він утік у ЗЗ — ймовірно, там і викликав репорт.

Після цього він виїжджає так, ніби до цього ніякої RP-ситуації не було, і продовжує рух. Я знову починаю пробивати колеса. Перестрілки з пасажирського місця не було. Як тільки колеса були пробиті, я припинив стріляти — жодної шкоди державним службовцям нанесено не було.

Також співробітникам не видали покарання за вхід у ЗЗ та DM, а співробітниця ЗСУ була не у формі.

Прошу переглянути скаргу та припинити видавати покарання без повного розгляду RP-ситуації.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): +
+
5. 26.01.2026

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,068
Реакції
847
Бали
253
Вітаю

Зачинено на прохання автора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі