Окремо хочу звернути увагу на Флада Фішера, який заявляв, що я просто підїхав до нього на АЗС і сказав типу: "молодий, а чого ти не на війні". Але ж він забув сказати, що було раніше, коли він мене затулив і сказав: "старий пердун, чого ти не на війні, а граєш дитячі ігри". Думаю нормальні люди розуміють, що його поступки та поведінка характеризують його не лишень як блогера, а й як людину. Флад Фішер та інші учаники цього конфлікту обіжені на мене за те що кожного з них я поставив на місце і користуються нагодою щоб якость мстю зробити. Це щоб ви розуміли всю ситуації і що їх мотивує. Я за правду завжди готовий стояти до кінця не зважаючи на наслідки, хто мене знає ще з 1-го серверу знає що буду навіть один в полі воїн проти орди ворогів і всерівно добюсь справедливості навіть якщо сам постраждаю. А на рахунок того малого, який мене обманув, то мені не гроші були важливі, а щоб він більше так не робив, всі хто мене знають і бачили ситуації навіть з іншими гравцями я завжди був противником скаму і навіть вписувався неодноразово щоб не було скаму. Все має бути по чесному між нами, бо ми українці це те що я несу в цей проект від самого початку як я беру в ньому участь. А ті хто намагаються мене якось "виправити" чи наказати "гризуть камінь", бо скоріше "зуби поломають". Краще ніж зі мною воювати попробувати зрозуміти. А те що я пишу на форум це єдиний доступний спосіб скоректувати поведінку або зупинити беспредєл тих, хто вважає що за компютером можна все, і в тому числі ображати людей тільки тому, що це можна робити безнаказано. На 1-му сервері я на початку не звертався на форум, а на слово відповідав словом, а на беспредєл відповідам тим самим. В ітозі мене банили, хоча чисто людськи я був правий. А тут я розуміючи що мене провокують гравці, які не мають бізнесу і їм що бан, що деморган - втрачати нічого, я почав боротись через форум. Але це набридло, набридло коли який недоумок мене ображає і думає що він крутий, крутий та не з тої сторони. Хто там кричить за компютером людині що вона "впітує", типу терпить образи, то нехай спробує це зробити на вулиці і я подивлюсь що ця людина "впітає", бо за компютером всі такі сміливі, а в реальному житті часто такі ні бе ні ме.