Відмовлено Данило Мазолевський \ Не справедливе покарання, та не покарано винуватців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Данило Мазолевський
  2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
  3. Суть скарги: замутили та відкинули за ДМ, при тому що мене провокували інші гравці, неадекватно висловлювались та ображали. І нікого з них не було покарано, при тому що Вентерович не міг бачити мої порушення(?) і не бачити порушення тих хто мене провокував. Прошу переглянути весь відео-відкат, який почався з ситуації де гравець Андрій Шваліковський зі мною домовився продати мені 5 пасок за ціною 100к, а потім відмовився від своїх слів і передумав після того, як я йому нагадав про домовленість і коли скинув гроші на карту. Далі вмішався в діалог з цим гравцем Флад Фішер, Пішик Крутов та Даня Овнавторитетов і почали провокувати та ображати. Тому в цій ситуації я діяв відповідно, поки не було неадекватних висловлювань в мою адресу я спокійно і відповідно вів діалог, а як тільки почали ображати мою гідність терпець урвався. Тому справедливо було покарати цих гравців, а покарали мене.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): відео
  5. Дата походження: 05.05.2024

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
Тайм-коди:
Початок ситації: 39:11
Образи та неадекватні висловлювання Пашика Крутова: 41:50, 45:17, 49:29, 49:39, 51:16, 51:44
Образи та неадекватні висловлювання Влада Фішера: 47:00,
Анімації та висловлювання, які ображають гідність Дані Овнавторитетова: 45:37, 46:57, 48:56, 51:10
Висловлювання Пашика Крутова, після яких я відкрив вогонь: 45:53, 51:44
В 56:00 я викликав адміністратора, щоб зрозуміти чому він відкинув Алекса Брайта, який затулив того хто затулив мене (Артем Хімберович), але не відкинув Хімберовича при тому, що між подіями було декілька секунд, таке саме питання в мене до адміністратора Вентеровича який очевидно що бачив порушення цих гравців-провокаторів, бо не міг не бачити, якщо знайшов підстави покарати мене, то значить бачив все і моє відео це доводить. На відео в обох випадках не можливо бачити тільки мої порушення та Алекса! Я не буду вказувати, що це блат, блаблабла, бо блату ж тут не буває, як і провокацій з ціллю злива гравців, це тільки може так виглядати..

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
Окремо хочу звернути увагу на Флада Фішера, який заявляв, що я просто підїхав до нього на АЗС і сказав типу: "молодий, а чого ти не на війні". Але ж він забув сказати, що було раніше, коли він мене затулив і сказав: "старий пердун, чого ти не на війні, а граєш дитячі ігри". Думаю нормальні люди розуміють, що його поступки та поведінка характеризують його не лишень як блогера, а й як людину. Флад Фішер та інші учаники цього конфлікту обіжені на мене за те що кожного з них я поставив на місце і користуються нагодою щоб якость мстю зробити. Це щоб ви розуміли всю ситуації і що їх мотивує. Я за правду завжди готовий стояти до кінця не зважаючи на наслідки, хто мене знає ще з 1-го серверу знає що буду навіть один в полі воїн проти орди ворогів і всерівно добюсь справедливості навіть якщо сам постраждаю. А на рахунок того малого, який мене обманув, то мені не гроші були важливі, а щоб він більше так не робив, всі хто мене знають і бачили ситуації навіть з іншими гравцями я завжди був противником скаму і навіть вписувався неодноразово щоб не було скаму. Все має бути по чесному між нами, бо ми українці це те що я несу в цей проект від самого початку як я беру в ньому участь. А ті хто намагаються мене якось "виправити" чи наказати "гризуть камінь", бо скоріше "зуби поломають". Краще ніж зі мною воювати попробувати зрозуміти. А те що я пишу на форум це єдиний доступний спосіб скоректувати поведінку або зупинити беспредєл тих, хто вважає що за компютером можна все, і в тому числі ображати людей тільки тому, що це можна робити безнаказано. На 1-му сервері я на початку не звертався на форум, а на слово відповідав словом, а на беспредєл відповідам тим самим. В ітозі мене банили, хоча чисто людськи я був правий. А тут я розуміючи що мене провокують гравці, які не мають бізнесу і їм що бан, що деморган - втрачати нічого, я почав боротись через форум. Але це набридло, набридло коли який недоумок мене ображає і думає що він крутий, крутий та не з тої сторони. Хто там кричить за компютером людині що вона "впітує", типу терпить образи, то нехай спробує це зробити на вулиці і я подивлюсь що ця людина "впітає", бо за компютером всі такі сміливі, а в реальному житті часто такі ні бе ні ме.

FISHER

Кошовий отаман
Блогер
Реєстрування
21 Чер 2023
Дописи
51
Реакції
98
Бали
38
Веб-сайт
www.youtube.com
Ось відкат до сутички біля ЦР, вона відбулась ще неділю назад. До цього з ним не контактував. Ребро обідилось на те що йому сказали фразу "Не вивозиш старий" це було сказано навіть без агресії. На що була відповідь далі в відео.
"старий пердун, чого ти не на війні, а граєш дитячі ігри" ось цю фразу ребро накрутив в себе в голові.
Відео:

pvvlxntiy_228

Активний
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
387
Реакції
464
Бали
83
З вашої сторони Роберт скарга виглядає, як злив гравців в якій немає ні одного факту, а є лишень безпідставні звинувачення та обман адміністрації. Ще хотілось би зауважити, що на самому відкаті майже не чути самого Роберта Рокса.
Також, на мою думку, не припустимо говорити такі речі в наш нелегкий час, коли щоденно помирають та зазнають поранень найкращі люди нашої нації.

Раян Беннет

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
488
Реакції
194
Бали
48
Вітаю!

Розглянувши скаргу виношу вердикт:
На вашому відео не чути вас, тому на жаль неможливо винести конкректний вердикт так як ви могли саміж провокувати гравців на такі дії.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі