Павло Набанов 🧏🏽♂️
L.Nabanov
- Реєстрування
- 15 Лип 2023
- Дописи
- 174
- Реакції
- 691
- Бали
- 98
- Нікнейм адміністратора: Данило Мозолевський
- Особистий нікнейм Павло Набанов
- Суть скарги: Вітаю вчора була така ситуація! Було тулево на вч, ми з хлопцями відбивали ворожі клан, біжу я в сторону бункеру і тут магічним способом я появляюсь на спавні як я розумію це була помилка адміністрації так як після спавну мене зразу повернули на місце але я в цей момент писав репорт, мене хтось вбив і я появився на больці, після чого я викликаю адміністратора і прошу його повернути, адміністратор повернув мене на місце але закинув в бункер, я тоді ще не встиг полікуватись і попросив видати хп на що мене проігнорували(Все правильно) Потім після успішного відбиття вч мене вбиває ЗСУшник і я спавнюсь на больці і мене відкидає Данило Монзолевський по причинні Рк, Попрошу пояснити де саме було РК і щоб даний адміністратор надав відео доказ ГА/ЗГА Також після того я захожу у діскорд і бачу як адміністратор Данило Мозолевський видає клану попередження за РК від лідера, Шановний Га/ЗГА Поясніть будь ласка від коли за рк видається попередження? ми перший клан якому видають за це попередження, Так як в правилах проекту нема прописано такого пунку там зазначено
За що клан може отримати попередження?
1. На розсуд старшої адміністрації в залежності ситуації та порушення.
2. 3+ схвалені скарги на клан, з різними масовими порушеннями.
Тут немає конкетно прописаної теми що за Рк видається попередження, також хочу зауважити що це перший випадок в загальному з всіма кланами що видають попередження за РК.
Попрошу щоб даний Адміністратор надав вам відео відкат з якоби моїм порушенням! Шановна адміністрація я ознайомлений з правильнами проекту я вже не перший день на проекті та знаю більшість правил! тим паче я є лідером клану я б не почав просто так порушувати правил серверу якщо б знав що за це отримає покарання мій клан! Добавив всі скріни нище! - Доказ посилання: Жмяк
- Дата походження 09.06.2024