Відмовлено Данило Мозолевський//Не правильне видача покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
174
Реакції
691
Бали
98
  1. Нікнейм адміністратора: Данило Мозолевський
  2. Особистий нікнейм Павло Набанов
  3. Суть скарги: Вітаю вчора була така ситуація! Було тулево на вч, ми з хлопцями відбивали ворожі клан, біжу я в сторону бункеру і тут магічним способом я появляюсь на спавні як я розумію це була помилка адміністрації так як після спавну мене зразу повернули на місце але я в цей момент писав репорт, мене хтось вбив і я появився на больці, після чого я викликаю адміністратора і прошу його повернути, адміністратор повернув мене на місце але закинув в бункер, я тоді ще не встиг полікуватись і попросив видати хп на що мене проігнорували(Все правильно) Потім після успішного відбиття вч мене вбиває ЗСУшник і я спавнюсь на больці і мене відкидає Данило Монзолевський по причинні Рк, Попрошу пояснити де саме було РК і щоб даний адміністратор надав відео доказ ГА/ЗГА Також після того я захожу у діскорд і бачу як адміністратор Данило Мозолевський видає клану попередження за РК від лідера, Шановний Га/ЗГА Поясніть будь ласка від коли за рк видається попередження? ми перший клан якому видають за це попередження, Так як в правилах проекту нема прописано такого пунку там зазначено
    За що клан може отримати попередження?
    1. На розсуд старшої адміністрації в залежності ситуації та порушення.
    2. 3+ схвалені скарги на клан, з різними масовими порушеннями.

Тут немає конкетно прописаної теми що за Рк видається попередження, також хочу зауважити що це перший випадок в загальному з всіма кланами що видають попередження за РК.
    Попрошу щоб даний Адміністратор надав вам відео відкат з якоби моїм порушенням! Шановна адміністрація я ознайомлений з правильнами проекту я вже не перший день на проекті та знаю більшість правил! тим паче я є лідером клану я б не почав просто так порушувати правил серверу якщо б знав що за це отримає покарання мій клан! Добавив всі скріни нище!
  4. Доказ посилання: Жмяк
  5. Дата походження 09.06.2024

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Переглянувши відеодоказ від адміністрації можу зазначити що адміністратор видав покарання вірно. Вас телепортували на територію військової частини після чого гравець Султан Учиха Вас вбив, через декілька секунд Ви написали репорт "Ярік АЛОО" і Вас адміністратор телепортував в бункер, під час стрілянини Ви сказали "Ярік ХП" на що адміністратор видав Вам ХП. Також коли Вас посадили за RK Ви нешанобливо висловились до адміністратора (можемо на це закрити очі так як сказали відкат).
Покарання видано вірно, попередження клану видано вірно. Адміністратора Ярослава Кокосіна знято з посади.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі