Розглянуто Данило Мозолевський // Перерозгляд рішення та покарання // особисто для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Данило Мозолевський
  2. Особистий нікнейм: Євген Шмідт №17015
  3. Суть скарги:
    Я, Євген Шмідт - несправедливо був знятий з посади Полковник НПУ К, хочу звернутися до ГОЛОВНОГО АДМІНІСТРАТОРА пана Богдана Скляренка, та повідомити вас про несправедливий розгляд скарги (Посилання на скаргу) паном ГС за державними організаціями Данилом Мозалевським та перерозглянути її (скаргу та рішення) особисто. Перейдемо до деталей. Повна відео-ситуація наявна (** ТУТ **)!

Пан Кай Сагайдaчний надав відео-докази ЗРУЧНІ йому особисто для мого зняття!

Цитата з його скарги: "підʼїхав до карети швидкої полікуватися", виникає питання: "А чому пан не давай докази цього?" - Адміністратор не розібрався в цьому!

Йдемо далі!
    Знову цитата з його ж скарги: "Потім був звʼязаний Полковником НПУ без причини", повторюю, що пан Сагайдачний вважає його затримання "без причини", але ознайомившись з ПОВНИМ відео-доказом (** ТУТ **) ми можемо побачити, що громадянин почав псувати державне майно, а саме карету швидкої допомоги, тобто його було затримано за настіпні правопорушення:
    п. 1.2 "Порушення порядку" (ІТТ)
    п. 1.5 "Псування майна" (ІТТ+штраф)
    п. 2.3 "їзда на пошкодженому ТЗ" (штраф)

Може виникнути запитання, "чому НПУ К опинилось поруч з МОЗ К?", відповідь проста та чітка: "через постійні напади на карети швидкої допомоги, було прийнято рішення супроводжувати їх працівниками НПУ під час патрулювання, або виїздом на дальні дистанції до інших фракцій".

Громадянин був затриманий, під час руху в автомобілі він був ознайомлений зі своїми правами. Після того, що він почув, що має право на перекладача, почався перетяг РП в свою сторону + порушення правил проєкту, а саме: п. 4.8 Заборонено обманювати адміністрацію, вводити її в оману в грі також 10.5 Обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, тощо), оскільки на моєю відео-доказі (** ТУТ **) дуже гарно видно, що він розмовляв українською мовою та розумів мене та співробітника МОЗ. Адміністратор не звернув уваги навіть на чат, що з гравцем була взаємодія (** ТУТ **) також, якщо людина не розуміє української мови, то яким чином, побудувався діалог:

- Вам треба перекладач?
    - Yes, sir

До речі, є докази особистих листувань з даним громадянином, який не приховує, що надав неповні відео-докази (** ТУТ **).

А тепер перейдемо до найцікавішого, дуже турбує факт того, яким чином в громадянина зберіглись відео, якщо під час обшуку (що видно на моєму відео-доказі) в нього було вилучено всі звуко- та відео- записуючі пристрої, навіть про всяк випадок було поставлено радіоподавлювач, вимкнено всі камери в будівлі. З цього робимо висновок, що в принципі всі відео-докази набуті NonRP шляхом, але ж в мене навіть не запросили повний відео-доказ, щоб розібратися в ситуації.

Можу сказати, що я діяв в рамках Правил бедкопу (** ТУТ **), правил лідерів (** ТУТ **) та правил проєкту (** ТУТ **)

Все, що відбувалось на відео - звичайний RP процес за собою порушень я не виявив! Очікую справедливий розгляд скарги!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1) Повний відео-запис усього процесу роботи та спілкування з громадянином: ** ТУТ **
    Тайм-коди:

0:09 - підійшов спитати в пані лікаря про подальший маршрут
    0:17 - п. Сгайдачний просить полікувати його чистою солов'їною
    0:19 - прозвучало питання від лікаря: "А що Вас турбує?", громадянин зрозумів її питання та надав відповідь "срака"
    0:25 - почались оці лікарські махінації, вірю що йому стало краще
    0:35 - лікар висунув свої здогадки щодо хвороби, спитавши "геморой?" та отримав відповідь "походу" (це ж що виходить, що пан розуміє українську та послуги перекладача йому не потрібні були?)
    1:06 - знову прозвучала солов'їна від громадянина
    1:35 - пацієнту була надана медична допомога за що він був дуже вдячний!
    1:53 - знову солов'їна та танець, що вкотре показує, що громадянин залишився дуже вдячним
    2:30 - видно, що громадянин дуже вільно розмовляє українською
    3:10 - розмова вже йшла до завершення, наш патруль мав продовжуватись та я сказав громадянину: "До побачення!"
    3:17 - відбулось псування держ. майна та порушення порядку
    3:23 - затримання, повторюю, що громадянин мене добре розумів та навіть відповідав
    3:47 - зачитування прав громадянину
    4:02 - знання української мови просто відібрало в одну секунду
    4:28 - через мою практику в силових структурах різних країн я й запропонував цивільному затримання згідно його громадянства
    4:34 - прозвучала легендарна фраза: Тобі перекладач потрібен, так? - Yes, sir
    4:37 - я запропонував свої послуги перекладача, перепитав в пана, чи його влаштовує, на що отримав відповідь: Yes, sir
    4:55 - я запропонував продовжити розмову в більш комфортних умовах, а не в облізлих стінах
    5:20 - відбулися RP будні поганого поліцейського
    7: 49 - до пана почала повертатися пам'ять та він згадав рідну мову
    8:27 - було запропоновано викликати працівників МОЗ, але була відмова з боку громадянина
    10:54 - почались погрози в мій бік форумом, якщо не відпущу (з невідомих причин людина дізналась, що я є Полковником)
    12:08 - почались завуальовані погрози
    12:33 - прозвучала пряма погроза
    2) Повний звіт розмови з п. Сагайдачним у спецзв'язку (Discord)
  5. Дата походження: 05.05.2024

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
Докази того, що на карети швидкої допомоги дійсно систематично здійснювались напади, скарги розглянуті схвалені особисто ГА та іншими адміністраторами.
1 - ** ТУТ **
2 -
** ТУТ **

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Надамо відповідь протягом 24 години.

На розгляді.

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Оскільки пан ГА надав дозвіл в розгляді цієї скарги, то виношу вердикт по неї:
На Вас за тиждень були написані 2 схвалені скарги з причиною Порушення правил лідерів та Bad Cop/Gov, тому Вас зняли з посади Полковника НПУ К. Також хочу зазначити що гравець мав повне право знімати відео Ваших порушень навіть після того, як Ви вилучили всі пристрої звуко та відеозапису. Що до повного відео з вашої сторони то гравець Кай Сагайдачний [1649] отримує покарання у вигляді: DM Car - /jail 30. Рішення про зняття Вас з посади Полковника НПУ К було вірно так як, Ви неодноразово порушували.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі