Зачинено Данило Хома / розвод / скам / брехня

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
167
Реакції
25
Бали
31
1. Нікнейм гравця: Данило Хома
2. Особистий нікнейм: Джон Макклейн
3. Клан порушника: Western
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Samurai
5. Суть скарги: Гравець розвів мене на 1.1кк. Суть в наступному: я домовився з ним про покупку неону, після чого перед покупкою я запитав у нього чи все нормально зніметься[timecode], він мені пордав ЗАЗ з неоном[timecode], і навіть попросив повернути мені ЗАЗ бо він на номерах[timecode], але коли виявилася неон зняти не можна, то виходить що йому вже ті номера не потрібні. При спробі зняти неон пише, що його можна тільки продати[timecode]. При спробі розібратись в цій ситуації [timecode] підїжджає його друг на геліку, і вяже його, забирає в невідоме місце, щоб в грі він не знаходився біля мене[timecode] (а може і навіть перекинути заскамлені вірти поки не забанили аккаунт) . Потім в дискорді цей персонаж розказує мені про якісь баги, і те як він одягав неон на цей транспорт [timecode], а потім зовсім ігнорить мене. Вимагаю справедливого покарання у вигляді бану, так як гравець відмовляється забирати назад свій транспорт і повертати мені гроші, хоча сам знає, що косяк з його сторони[timecode], так як повторююсь перед покупкою я у нього уточни цю інформацію.
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 11.09.2023

Вкладення

• 1694416298442.png
    1694416298442.png
    254.4 Кб · Перегляди: 64
Останнє редагування:

Данило Хома

Новий гравець
Реєстрування
10 Лип 2023
Дописи
39
Реакції
3
Бали
11
Я вибачаюсь але я нікого не обманював так як не знав що неон знімати не можна + в додачу того то був не друг я був в орієнтуванні під'їхав СБУ на отз та повіз в НПУ дніпра посадили в кпз і це бачив один з адмінів Андрій Медвідь я ще при ньому запитував в СбУ шника чи він є в контр розвідці що їздить на отз

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
1,567
Реакції
1,033
Бали
213
Вітаю.
На зняття неону існує ліміт.
Гравець міг цього не знати, але якщо повториться
подібного роду випадок, гравець отримає покарання.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі