Розглянуто Данило Шульга//Не согласен с решением

• Автор теми Кирилл Шевчук
  • Дата початку
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирилл Шевчук

Гість
1. Сервер у діскорді: 04
2. Нікнейм теха: Данило Шульга
3. Особистий нікнейм (Discord): democracy.king
4. Суть скарги: Дали мут просто так, скрин с доказательствами о нарушении не показали, как мне знать что я не так сделал если я уверен что не нарушал, очень плохо работает модерация если мне нужно 2 дня просто чтобы узнать кто выдал наказание и за что, а так-же покажите мне доказательства о моем нарушении!
5. Доказ: (скриншот/відео):
1725696063374.png

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
442
Реакції
355
Бали
68
Вітаю, Шановний гравець.

Дякую за Ваше звернення і сприяння розвитку проєкту UKRAINE GTA.

Покарання в Вашому випадку "просто так" не зробили.

Ст.модератор 04 Discord серверу прийняв рішення видати покарання за перший пункт через військовий код мертвого, в якому зазначено не самого гравця, а місто, в якому живе інший гравець — Вроцлав.

І хоча за пунктом 1 не зазначено інші об'єкти, окрім гравця, саме ця причина і була на той момент у Ст.модератора. Дії вважаю доречними, але з урахуванням проблеми, правила Discord серверів UKRAINE GTA незабаром будуть змінені.
..., скрин с доказательствами о нарушении не показали, как мне знать что я не так сделал если я уверен что не нарушал,

Стосовно сповіщення про отримання муту, додатково перевіримо систему на працездатність сповіщення.
З іншого боку, Ви й самі маєте розуміти що саме могли зробити.

..., очень плохо работает модерация если мне нужно 2 дня просто чтобы узнать кто выдал наказание и за что, а так-же покажите мне доказательства о моем нарушении!

Якщо хочете повідомити що незадовільно працюють модератори, Ви можете робити відгук за цим посиланням.
З приводу покарання, надаю доказ нижче за яким Ви отримали мут, який вже не діє на Вашому акаунті.

Повідомлення за 21:15 від К.Шевчука: "Wroclaw 200".

Тобто, військовим кодом "200" назвали мертвим польське місто Вроцлав, який згадував гравець Н.Перец.

1725719971555.png

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі