Відмовлено Данило Яворівський//Замість мута не респу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Кучер

Ігровий Помічник | Чорноморський Край
Ігровий Помічник
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
644
Реакції
1,130
Бали
153
1. Ваш нікнейм:Максимка Шевчук
2. Нікнейм адміністратора:Данило Яворівський
3. Суть скарги:Я стояв на мітці більше однієї години. Після цього до мене підійшов гравець Костя Щурбл, який почав провокувати мене та продовжував це робити.У ході провокацій він сказав фразу на кшталт: «у тебе через волосся нічого не видно». У відповідь я висловився нецензурно.Після цього мене кікнули на респавн без видачі муту, через що я втратив мітку, на якій стояв понад годину. Водночас гравцеві Кості Щурблу було видано мут.Прошу пояснити, з якої причини до мене було застосовано кік на респавн замість муту, адже саме через це я втратив мітку та витрачений час.Також прошу розглянути можливість компенсації за втрачений час, оскільки мітка була втрачена не з моєї ініціативи.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тик

5. Дата порушення:02.03.2026

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,097
Реакції
877
Бали
253
Вітаю
Шановний Максимка Шевчук
За результатами перевірки ситуації повідомляємо наступне.
Під час інциденту Ви неодноразово ли попередженні адміністратором Данило Яворівський про необхідність припинити порушення та про можливість відправлення на респавн у разі продовження некоректної поведінки.

Попри декілька усних попереджень, Ви проігнорували вимоги адміністрації та продовжили порушення правил. У зв’язку з цим адміністратором було прийнято рішення про відправлення вас на респавн.
Підстав для компенсації втраченого часу — немає, оскільки відповідальність за наслідки покарання несе сам гравець.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі