Схвалено Данил Донецкий //DB,Образа гравців та ухід від РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олексій Хоффман

Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Бер 2023
Дописи
807
Реакції
397
Бали
123
  1. Нікнейм гравця:Данил Донецкий
  2. Особистий нікнейм:Олексій Хоффман
  3. Суть скарги:Цей Данил спочатку збив мене своєю автівкою,після того я не виключаю того,що я почав вогонь по автівці,але він почав нецензурно виражатись в мою адресу.Після чого він вийшов з автівки,побіг і в той момент коли мій співробітник вдарив його тайзером він вийшов з гри.
  4. Докази (скріншот/відео):тиць
  5. Дата порушення:20.12.2023

Данил Донецкий

Император 03
Реєстрування
1 Лип 2023
Дописи
136
Реакції
89
Бали
31
Адреса
Донецк
  1. Нікнейм гравця:Данил Донецкий
  2. Особистий нікнейм:Олексій Хоффман
  3. Суть скарги:Цей Данил спочатку збив мене своєю автівкою,після того я не виключаю того,що я почав вогонь по автівці,але він почав нецензурно виражатись в мою адресу.Після чого він вийшов з автівки,побіг і в той момент коли мій співробітник вдарив його тайзером він вийшов з гри.
  4. Докази (скріншот/відео):тиць
  5. Дата порушення:20.12.23
Тут ничья будет, друг) С твоей стороны ты начал ДМить и причем это был не предупредительный огонь а сразу в тело. Насчет того что я сбил там кого то в этот момент у меня игра зависла буквально на 3 секунды (это частое явление), поэтому и врезался. С моей стороны я вижу лишь оскорбления за которые полагается мут или деморган по правилам, ну это нормальная реакция когда по тебе стреляет СБУ не зная законов и правил игры.. Жаль таких игроков, честно говоря

Сергій Лютик

Східна Україна | 03
Реєстрування
6 Чер 2023
Дописи
357
Реакції
182
Бали
48
Тут ничья будет, друг) С твоей стороны ты начал ДМить и причем это был не предупредительный огонь а сразу в тело. Насчет того что я сбил там кого то в этот момент у меня игра зависла буквально на 3 секунды (это частое явление), поэтому и врезался. С моей стороны я вижу лишь оскорбления за которые полагается мут или деморган по правилам, ну это нормальная реакция когда по тебе стреляет СБУ не зная законов и правил игры.. Жаль таких игроков, честно говоря
За то ти частенько лишаешь

Олексій Хоффман

Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Бер 2023
Дописи
807
Реакції
397
Бали
123
Якщо б я тебе вбив,то це був би ДМ.А так як ти лише отримав поранення,це не ДМ.

Сергій Луньов

Пенсіонер
Реєстрування
18 Жов 2023
Дописи
118
Реакції
28
Бали
33
Вітаю!

Розглянувши вашу скаргу хочу винести такий вердикт!
Гравець Данил Донецкий #40907
буде покараний за

Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 3-14
DB - /jail 30-60 /warn

Схвалено!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі