Зачинено Данил Ковальченко // DM in ZZ + NonRP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,185
Бали
253
1. Нікнейм гравця: Данил Ковальченко
2. Особистий нікнейм: Іван Дуня
3. Клан порушника: Хунта
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Тохіс
5. Суть скарги: DM in ZZ та розмова після смерті
6. Особисті докази (скриншот/відео):
тиць
Відео доказ що данна персона перша відкрила огонь
7. Дата порушення:
21.04.2023

Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
155
Реакції
53
Бали
33
Іван Дуня покажи самое начало где ты девушку убил в зеленой зоне Лера Неголюк просто так или ты только и можешь обманывать администрацию кинь полное видео всей ситуации!

Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
155
Реакції
53
Бали
33
Тем более ты сам нарушил правило стрелял в ответ (7.17. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. ) А ты октрыл огонь в ответ

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,185
Бали
253
Іван Дуня покажи самое начало где ты девушку убил в зеленой зоне Лера Неголюк просто так или ты только и можешь обманывать администрацию кинь полное видео всей ситуации!
Твій так званий друг перший відкрив вогонь по дівчинні з якою я був на угоні убив її а потім мене афкашного. А коли я повернувся назад до ноотбука ми повернулись назад, щоб продовжити роботу Автоугонщика, але я вже увімнкнув фрапс, і після того як ми повернулисьтвій друг знову почав вести огонь в нашу сторону. Такщо наданний момант Адміністрацію в оманну водиш ти а не я)

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,185
Бали
253
Це той раз коли ми повернулись на роботу автоугонщика + на відео можливо видно що дівчинна сидить у вертольоті

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,185
Бали
253
Тем более ты сам нарушил правило стрелял в ответ (7.17. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. ) А ты октрыл огонь в ответ
Нарахунок цієї ситуації дозволенно оборонятись в зз якщо по тобі першими відкрили вогонь)

Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
155
Реакції
53
Бали
33
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
155
Реакції
53
Бали
33
Твій так званий друг перший відкрив вогонь по дівчинні з якою я був на угоні убив її а потім мене афкашного. А коли я повернувся назад до ноотбука ми повернулись назад, щоб продовжити роботу Автоугонщика, але я вже увімнкнув фрапс, і після того як ми повернулисьтвій друг знову почав вести огонь в нашу сторону. Такщо наданний момант Адміністрацію в оманну водиш ти а не я)
Ну а на счёт того что девушку убили вы которая просто сидела в верталёте я это видел как вы её убивали я помню что вы её убили я сразу извиняюсь если оно было немного на оборот просто я в тот момент забежал покрасить графити и выбегал а уже в друг друга стерляете я остановился а твоя девчёнка или стрельнула или поцелилась в меня я это увидел и начал защищаться почему потом пошли дальше перестрелки потому что вы приежали и отстреливали моих и это и ***********************************у понятно что вы убьёте и меня а я просто так стоять и смотреть как меня будут убивать не хотел и ты должен сам понимать что твои ребята с клана даже на работах убивают Угон/ДБ/Автобусы и ТД вы сами себя так показали что вас весь сервер отстреливает если я нарушел то я готов нести наказание я не говорю что я не виноват но была на то причина стрелять я первый не стрелял

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,185
Бали
253
Ну а на счёт того что девушку убили вы которая просто сидела в верталёте я это видел как вы её убивали я помню что вы её убили я сразу извиняюсь если оно было немного на оборот просто я в тот момент забежал покрасить графити и выбегал а уже в друг друга стерляете я остановился а твоя девчёнка или стрельнула или поцелилась в меня я это увидел и начал защищаться почему потом пошли дальше перестрелки потому что вы приежали и отстреливали моих и это и ***********************************у понятно что вы убьёте и меня а я просто так стоять и смотреть как меня будут убивать не хотел и ты должен сам понимать что твои ребята с клана даже на работах убивают Угон/ДБ/Автобусы и ТД вы сами себя так показали что вас весь сервер отстреливает если я нарушел то я готов нести наказание я не говорю что я не виноват но была на то причина стрелять я первый не стрелял
Ми би по тобі не стреляли якщо би ти перший не начав

Давай тепер без флуду

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю, недостатньо доказів, на ваших відео неможливо встановити хто перший розпочав конфлікт, якщо є повне відео конфліктної ситуації перепишіть скаргу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі