Розглянуто Даниіл Запоріжжя //Не помпетентність на посаді.// Non rp дії , ТК

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ярослав Лисовський

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
80
Реакції
163
Бали
48
  1. Нікнейм лідера/заступника: Даниіл Запоріжжя
  2. Особистий нікнейм: Ярослав Лисовський
  3. Суть скарги: Ми стояли на БП після чого Даниіл Запоріжжя запуняє автомобіль під маркою (Ford raptor) після чого починаєть відкривати вогонь по іншому автомобілі і людині попали в ногу а мені бронежлет. Після чого Даниіл Запоріжжя розвертається і не допомагає людині тобто показує нон рп дії. Бачучи ці всі дії полковника який має показувати приклад молодшому складу сам беру і спасаю людину яка валялась посеред дороги. Взявши людину з дороги я посадив в машину доповів в рацію що людина пораена і їй потрібний лікар Даниіл Запоріжжя відкриває по мені вогонь що заборонено сервером. і видає мені догану. На мій погляд ця людина не компетентна на всоїй посаді сспідкується рос.. мовою на базі ДКВС(не зміг засняти) що заборонено правилами лідерів і хто взяв людину з ніком Даниіл Запоріжжя на ваше думку це рп ім'я? то мені поставити Яриіослав Лисовський? Гадаю ви зробите виводи з цього повідомлення і покараєте данну особу. Гарного дня!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Жмяк Тайм.коди: 0:17 - Non rp дії , 5:10 - покидаю блок.пост (стрільба по своїм)
  5. Дата походження: 03.08.2024

Реєстрування
11 Тра 2024
Дописи
95
Реакції
61
Бали
23
Бажаю здоров'я,Я Полковник ДКВС Даниіл Запоріжжя.Я перевіряв данну автівку бо до мене підійшов старший сержант та сказав що він відмовляється давати документи для встановлення особи,коли я його перевірив та сказав проїжджати мої співробітники відкрили вогонь по машині яка проїхала через бп та не зупинилася,на його боді камері це видно,та попали по тому пану,після чого він почав перетягувати рп під приводом того що йому попали в коліно.Пояснював вже співробітнику,що він отримав догану за "порушення правил блокпосту",а саме покидання блок посту без дозволу,коли я це помітив,відкрив по ньому вогонь щоб зламати йому машину і попередити, що він отримає покарання,а саме догану.Потім він просто поїхав далі.Ще хочу сказати,що це не перше його порушення на БП,перший раз він покинув БП без дозволу,тому що в нього кінчилися патрони,тоді я його простив,та дав попередження.Докази того,що я йому не давав дозвіл покидати БП надам.

Останнє редагування:

Михайло Барінов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Кві 2024
Дописи
218
Реакції
304
Бали
108
  1. Нікнейм лідера/заступника: Даниіл Запоріжжя
  2. Особистий нікнейм: Ярослав Лисовський
  3. Суть скарги: Ми стояли на БП після чого Даниіл Запоріжжя запуняє автомобіль під маркою (Ford raptor) після чого починаєть відкривати вогонь по іншому автомобілі і людині попали в ногу а мені бронежлет. Після чого Даниіл Запоріжжя розвертається і не допомагає людині тобто показує нон рп дії. Бачучи ці всі дії полковника який має показувати приклад молодшому складу сам беру і спасаю людину яка валялась посеред дороги. Взявши людину з дороги я посадив в машину доповів в рацію що людина пораена і їй потрібний лікар Даниіл Запоріжжя відкриває по мені вогонь що заборонено сервером. і видає мені догану. На мій погляд ця людина не компетентна на всоїй посаді сспідкується рос.. мовою на базі ДКВС(не зміг засняти) що заборонено правилами лідерів і хто взяв людину з ніком Даниіл Запоріжжя на ваше думку це рп ім'я? то мені поставити Яриіослав Лисовський? Гадаю ви зробите виводи з цього повідомлення і покараєте данну особу. Гарного дня!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Жмяк Тайм.коди: 0:17 - Non rp дії , 5:10 - покидаю блок.пост (стрільба по своїм)
  5. Дата походження: 03.08.2024
Бажаю здоров'я. Я генерал ДКВС Михайло Барінов! Надаю коментар згідно відеофіксації яку Ви надіслали та залишаю дану скаргу на розгляд Адміністрації. Згідно відеофіксації я побачив ухівд від RP полковника Даниіла Запоріжжя, але не важаю це значним фактором, адже в цей момент (час 0:39 на відеозаписі) був Payday, через що він міг цього не почути, а також окрім нього біля постраждалого був не тільки він, а його подальші дії показують, що полковник Даниіл Запоріжжя пішов перевіряти інший автомобіль, що дає можливість припустити, що він просто не почув благань про допомогу постраждалого! Стосовно постраждалого на відеофіксації чітко видно, як він спочатку присів, сказав, що йому пробили ногу, потім встав, пройшов декілька метрів і вже потім ліг на асфальт.1:06 - Ухід від RP - також чітко видно зі сторони постраждалого коли Ви, Ярослав Лисовський, подаєте команду "/me взяв людину на руки та поніс," а постраждалий ніяк не відреагував, продовжуючи благати про допомогу. Також помітив порушення пана Ярослава Лисовського ( на 3:58) - неправильне використання команди "/do" тобто за допомогую цієї команди він не описав, що бачить, а виконав дію. Замість команди "/me" використав команду "/do". Також чітко видно (5:21( як пан Лисовський подає в фракційну рацію, що він покидає блок-пост, не отримавши відповіді щодо дозволу та самовільно починає рух. Правила блок-поста говорять про те, що співробітнику заборонено покидати БП без вагомої на це причини (причина була, але дозвілу пан Лисовський не отримав) і відразу !!повторюю!! почав рух. Стосовно нонрп щодо імені Даниіл Запоріжжя - прошу зауваджити, що даний нікнейм не має ознак нонрп ( інформація ООС ) адже це реальні дані гравця, які відповідають записам у паспорті в реальному житті, тож вважаю дані зауваження в першу чергу нетактовними та такими, що містять образу честі та гідності старшого за званням службовця. Повторюю, залишаю скаргу на розгялд адміністрації, але прошу взяти до уваги наданий мною коментар та розглянути правомірність дій гравця, що надав скаргу!

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши докази, та переглянувши коментарі, буде зроблено наступне:
Даниіл Запоріжжя(185287) отримує догану та jail 20хв за DM car
Так як Ярослав Лисовський 2-й ранг, він отримує усне попередження за неправильну відігровку команд (/me, /do). Тобто потрібно пояснити як правильно відігрувати свої дії.
Хочу взяти до уваги, що не потрібно по своїм співробітникам стріляти, тим більше це Старший склад який показує приклад молодшому складу, це все можна вирішити в фракційній рації та без зброї.
Дякую за звернення, приємної гри :)

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі