Розглянуто Даниїл Грицкевич [23596] | NonRP COP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
1. Нікнейм гравця: Даниїл Грицкевич [23596]
2. Особистий нікнейм: Мері Шмідт [1217]

3. Суть скарги:
На наданому нижче відеодоказі №1 можемо спостерігати ряд порушень від [23596], а саме:
[Правила] 2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15-30 хвилин
[Правила] 5) Забороняється затримувати людину, яка стоїть АФК. Якщо протягом 5 хвилин людина не реагує, затримування дозволене, для встановлення особи.
[Правила] 2) Підійти представитись, назвати свій підрозділ, назвати своє звання, ім'я та прізвище та за необхідністю на вимогу громадянина пред'явити йому службове посвідчення для ознайомлення.
Відеодоказ №2:
0:11 - Зачитав міранду, не представившись
0:40 - оскільки мені повідомили, що затримана через орієнтування, то я перший раз спитала "Яка причина орієнтування?" - у відповідь ігнорування
0:54 - NonRP Cop! Він не перевіривши мою особу стверджує, що в мене цитую "стіки статтей"
1:04 - Другий раз питаю, чому в мене орієнтування., у відповдь знову нічого внятного
1:46 - в мене забагалась кнопка мікро через пінг, коли чат відкривала, але я нічого не казала, спитала в третє "Яка причина орієнтування?" - "У Вас купа статтей"
2:08 - "Подивіться скіки в неї статтей..." - повний прояв халатності на NonRP дій збоку працівника, оскільки ЖОДНИМ чином не можна подивитися кількість саме моїх статтей, не відігравши відбитки/запросивши паспорт
2:35 - Звинувачуюсь в багатьох статтях - ще один прояв некомпетентності
2:45 - яким чином він пробив мене по базі без жодних документів, причому я в масці - NonRP
2:47 - Набір рандомних чисел, які мені як звичайному громадянину не зрозумілі, згідно процесуального кодексу працівник зобов'язаний назвати статті та як вони звучать повністю, а не набір цифр та крапок
P.S. Також прошу перевірити по логам, як в мене з'явилось стільки статтей, оскільки в мене їх не видно
4. Докази (скріншот/відео):
*shmidt-1*
*shmidt-2*
5. Дата порушення: 19.01.2025

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
729
Реакції
420
Бали
123
Додаю для зручності та особистої цікавості статті, які в мене ніби-то були
1.1 - Стаття 1.1 Вбивство. (30хв.) - Згодна, що таке може системно датись, окей
5.7 - Стаття 5.7 Організації злочинної спільноти або участь у ній. (25хв.) - можливо теж системно всім кланам дається
5.10 - Стаття 5.10 Хуліганство. (15хв.) - за графіті може, але є нюанс, що графіті я не малюю
5.11 - Стаття 5.11 Вандалізм. (15хв.) - за графіті може, але є нюанс, що графіті я не малюю
8.1 - Стаття 8.1 Посягання на життя державного діяча. (40хв.) - можливо, але системно вилазе стаття 1.3 і воно видно зірочку
10.2 - Стаття 10.2 Застосування насильства щодо представника влади. (50хв.) - можливо, але системно вилазе стаття 1.3 і воно видно зірочку
10.8 - Стаття 10.8 Здійснення нападу на колону. (40хв.) - ПОВНА МАЯЧНЯ
10.9 - Стаття 10.9 Непідкорення співробітнику правоохоронних органів. (20хв.) - Ось це вже системно не видається!!! Знаю з досвіду роботи в НПУ
10.10 - Стаття 10.10 Непідкорення співробітнику правоохоронних органів під час НС. (40хв.) - Аналогічно з 10.9
10.11 - Стаття 10.11 Втеча під час затримання. (40хв.) - Аналогічно з 10.9 та 10.10

Итого: 315хв - 5г 15хв

Олексій Хоффман

Старший Адміністратор
Реєстрування
24 Бер 2023
Дописи
807
Реакції
397
Бали
123
Вітаю!
Розглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець Даниїл Грицкевич [23596] отримує покарання за:
6.33.3. Заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в "AFK". | Деморган 30-60 хвилин, при наступному покаранні Варн
2.42. Заборонено використовувати тайзер без причини. | Деморган 15-30 хвилин
3.18. Заборонено видавати більше ніж 5 статей для одного гравця. | Варн
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі