Розглянуто Даня Волкер//Видав догану нізащо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
947
Реакції
1,851
Бали
153
  1. Нікнейм лідера/заступника: Даня Волкер
  2. Особистий нікнейм: Валентин Ковач
  3. Суть скарги: Каже шо видав догану за вживання алкоголю під час робочої зміни, доказів нема, коли я вживав алкоголь, я признався, шо вживав в лікарні(без форми) воно мені заливає, шо я шось порушив, доказати ніяк не може, каже шо я в формі, п'яний. Самі мене викликали, і ще звинувачують шо я п'яний. Прошу запросити докази, де я вживав алкоголь під час робочої зміни( по його словам)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження: 16.06.2024

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
947
Реакції
1,851
Бали
153
Шановна адміністрація!Прошу зауважити що автор скарги,написав скаргу з неповагою до свого керівництва,прошу видати покарння згідно правил!
докази:Переглянути вкладення 221662
Того шо ви мене викликаєте, я прихожу, ви потім мене звинувачуєте шо я вживав алкоголь під час робочої зміни, і видаєте догану, я з вас в шоці

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
947
Реакції
1,851
Бали
153
  1. Нікнейм лідера/заступника: Даня Волкер
  2. Особистий нікнейм: Валентин Ковач
  3. Суть скарги: Каже шо видав догану за вживання алкоголю під час робочої зміни, доказів нема, коли я вживав алкоголь, я признався, шо вживав в лікарні(без форми) воно мені заливає, шо я шось порушив, доказати ніяк не може, каже шо я в формі, п'яний. Самі мене викликали, і ще звинувачують шо я п'яний. Прошу запросити докази, де я вживав алкоголь під час робочої зміни( по його словам)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження: 16.06.2024
Також, хочу зауважити, що від заступника було порушення, порушення правил лідерів розділ 3 пункт 5, в нього нема доказів, як я вживав алкоголь ПІД ЧАС РОБОЧОЇ ЗМІНИ. Я признався, шо я вживав алко в лікарні. А не на зміні

Даня Волкер

Активний
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
36
Реакції
36
Бали
21
Вітаю.
Почнемо з того що підозра до вас виявилася від того що ви написали в фракційну рацію що ви розмовляєте з богами.(тик)
Після чого вас викликав інший полковник, через деякий час ми поїхали до МОЗ міста Дніпра де лікар взяв кров співробітника та перевірив на наявність алкоголю і наркотичних засобів в крові.
Після прибуття до ГУ я видав догану П.Ковачу за порушення статуту а саме розділ 3 пункт 5, також я не сказав що саме за використання алкоголю при формі а за перебування в алкогольному стані при формі.
Ще хотів би додати що співробітник заявив що він використав алкоголь в лікарні коли він був без форми, але в нього була рація при собі тому кращих доказів які можуть виправдати слова підлеглого що він був без форми не має.
Як докази надам запис з боді камери іншого полковника і свій: Медвідь 1 (тайм коди- МОЗ: 14:17-Кінець, Результати аналізів: 25:00, Сама підозра:00:04 та 1:20 самостійне признання) Медвідь 2( тайм коди- Рп процес в ГУ 8:27-11:28 Трішки рп в МОЗ-Початок-2:25) Мій(Видання догани-22:44-23:11)

Рудой Тарас

Колишня Тех. Під. 01; Легенда лідерів 01
Реєстрування
28 Лип 2022
Дописи
46
Реакції
74
Бали
23
Вік
22
Вітаю, як лідер та керівник цих співробітників. Переглянувши відео записи, за підозрою вас було перевірено та за правилами РП все зроблено правильно і без нарікань! Порушень не бачу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі