DidBandit
Новий гравець
- Реєстрування
- 12 Лис 2022
- Дописи
- 11
- Реакції
- 2
- Бали
- 6
1. Нікнейм гравця: Даня Злой #153749
2. Особистий нікнейм: Саньок Волков #8666
3. Клан порушника: Невідомо
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: VOLKOV
5. Суть скарги: Я продав машину Ауды РС6 Ц7 гравцю Даня Злой за 2 міліона і він мені мав перекинути 5.5 міліона на картку так як ми домовились що машину я йому продаю за загальну суму 7.5 міліона , машину продав а гроші не перекинув і вийшов з гри.
Я деякий час чекав на гравця в тому місці де він вийшов з гри так як може його викинуло з Гри але гравець так і не з'явився
З'являлась тільки машина на тому місці, я в неї сів щоб він її не заспавнив але він знову вийшов з гри і вона пропала
Гравцю було повідомлено про те що йде відео зйомка угоди але в час зйомки програма фрапс перестав працювати
Все що є з доказів це останя наша переписка з гравцем де він питає ЧИ Я ЗНІМАВ НА ФРАПС.
Можете перевірити чи він мені скидав гроші на карту якщо є сумніви
Буду Дуже Вдячний За Вирішення Проблеми)
6. Тайм-коди: 20:46( час коли гравець вийшов з гри)
7. Докази (скріншот/відео):
2. Особистий нікнейм: Саньок Волков #8666
3. Клан порушника: Невідомо
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: VOLKOV
5. Суть скарги: Я продав машину Ауды РС6 Ц7 гравцю Даня Злой за 2 міліона і він мені мав перекинути 5.5 міліона на картку так як ми домовились що машину я йому продаю за загальну суму 7.5 міліона , машину продав а гроші не перекинув і вийшов з гри.
Я деякий час чекав на гравця в тому місці де він вийшов з гри так як може його викинуло з Гри але гравець так і не з'явився
З'являлась тільки машина на тому місці, я в неї сів щоб він її не заспавнив але він знову вийшов з гри і вона пропала
Гравцю було повідомлено про те що йде відео зйомка угоди але в час зйомки програма фрапс перестав працювати
Все що є з доказів це останя наша переписка з гравцем де він питає ЧИ Я ЗНІМАВ НА ФРАПС.
Можете перевірити чи він мені скидав гроші на карту якщо є сумніви
Буду Дуже Вдячний За Вирішення Проблеми)
6. Тайм-коди: 20:46( час коли гравець вийшов з гри)
7. Докази (скріншот/відео):