Розглянуто Даня Кабачок//Введення в оману адміністраторів//Обман адміністраторів//ЗГС-ГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ Маркус Фікс ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
615
Реакції
1,119
Бали
113
1. Ваш нікнейм:Маркус Фікс
2. Нікнейм порушника:Даня Кабачок
3. Назва клану порушника: toxic
4. Суть скарги:Вітаю. Хочу подати скаргу на гравця Даню Кабачка за введення адміністрації в оману.
Гравець подав на мене скаргу за ПГ, проте наданий ним відеодоказ (фрапс) триває лише 6 секунд. За цей короткий проміжок часу неможливо об’єктивно розібрати повну ситуацію. Більше того, відео починається вже з моменту перестрілки, тобто не видно, хто саме відкрив вогонь першим.
Є підстави вважати, що фрапс був навмисно обрізаний, щоб приховати власні порушення та викривити ситуацію.
Також, переглядаючи форум, я помітив, що Даня Кабачок подавав скаргу на лідера клану KILLERS за ПГ. На його відео складається враження, що лідер клану першим піднявся та відкрив вогонь. Однак, якщо переглянути фрапс самого лідера, видно, що гравці з клану Toxic першими відкрили вогонь.
Це свідчить про те, що гравець може свідомо маніпулювати відеодоказами, обрізаючи їх та подаючи лише вигідні для себе моменти.
Прошу адміністрацію уважно перевірити повні обставини ситуації та врахувати можливість навмисного введення в оману.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):тик//тик//тик//тик
6. Дата порушення:05.04.2026

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,868
Реакції
944
Бали
253
Вітаю шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Уважно ознайомившись з суттю скарг, можу повідомити наступне :
Ваші слова про те, що:
Є підстави вважати, що фрапс був навмисно обрізаний, щоб приховати власні порушення та викривити ситуацію.
Поки що це не доводений факт, а лише догадки.
Якщо навіть Адмністрація не бачить повну ситуацію, відповідно покарання в даній ситуації не видають
Але стосовно даного гравця, ми візьмемо його до уваги, при розгляді скарг, тощо
Поки що, не доцільно видавати тут покарання за ведення в оману адмінстрацію.

Зачинено

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,868
Реакції
944
Бали
253
Вітаю шановний гравець,
Перерозглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:

Гравець Даня Кабачок [ID221546] отримує покарання у вигляді блокування акаунту терміном на 1 день за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього. | Мут до 120 хвилин / Бан від 2 днів
Подібні випадки в подальшому, будуть прирівнюватися до даного гравця до іншого пункту правил Ukraine Gta а саме :
6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі