Відмовлено Даня Катана // Нон рп коп,кон рп дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Тра 2023
Дописи
104
Реакції
42
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Даня Катана
  2. Особистий нікнейм: Давид Хімік
  3. Суть скарги: СБУшник почав битись в лікарні і почав казати що набиває псигозм на звичайних цивільних, я спитав навіщо він це робить і на початку відео чути як він каже Хімік теряйся (звідки він знав як мене звати та що це за ставлення збоку СБУ?), після чого почав мене ігнорувати, я сів у машину та людина без відігровки дала кляп тайм код 3.35, після чого на відео видно як скоріш за всього його друг вбив цивільного, але йому було всерівно тайм код 4.31, закував просто так 5.03, неадекватні висловлювання всторону адвоката та моїх прав 5.40, також проїхав на червоне світло без маяків порушуючи ПДР 6.20, 8.16 сфоткаав моє лице, але я був у масці (ахахах), 8.40 ігнорування моїх прав, 10.05 посадив по рп, але всерівно повів за собою, 10.58 знову по рп посадив, але повів за собою, 13.07 ЗНОВУ посадив по рп, але повів за собою , 15.20 протаранив автомобіль, 15.32 знову таран машини, знову таран машини 17.12, 20.17 проїзд на червоне світло без маячків, 21.30 проігнорував мої права, 21.35 по рп мав посадити мене, а посадив мого друга
    P.S також хотів примітити що СБУшник сам їздить у патруль
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 28.07.2023

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі