Ліна Еско
Твоя ідолка.
- Реєстрування
- 4 Лют 2023
- Дописи
- 202
- Реакції
- 250
- Бали
- 108
- Нікнейм адміністратора: Даніель Хансен.
- Особистий нікнейм: Ліна Ескобар.
- Суть скарги: Мною було написано скаргу Тут й при її розгляді адміністратор не видав покарання гравцю з айді 115945 за таран. Зате видав покарання мені у вигляді муту за «неадекватні висловлювання», хоча мною було сказано «если ты ещё раз в меня врежешься, я сломаю твою тонкую детскую натуру в ноль». Сказано це було через те, що цей гравець мене не один раз таранив, чим провокував. Я не вимовила жодного нецензурного слова, мною не було сказано жодної образи і я не бачу нічого неадекватно у своїх словах, проте бачу неадекватний розгляд скарги адміністратором, який не видає покарання порушнику, яке чітко видно, а видає покарання за «неадИкватні» висловлювання (імовірно адміністратор просто не знає/не розуміє значення сказаної мною фрази, але це вже не мої проблеми, як гравця). Тобто людина, яка спровокувала мене своїм порушенням на моє так зване порушення покарання не отримує, а я отримаю, сюр. Але якщо це вже рахується, як неадекватні висловлювання, то вимагаю заборонити такі висловлювання й бед копам, вони ж неадекватні, а бед коп це поганий коп, а не неадекватний.? Дякую за увагу!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 30.10.2023.
Останнє редагування: