Розглянуто Даніель Хомс| Неуважність| Некомптентність | Або блат?|Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Психо Бархатная

Поважний гравець
Реєстрування
6 Бер 2024
Дописи
104
Реакції
197
Бали
48
1.Нікнейм адміністратора: Даніель Хомс
2.Особистий нікнейм: Психо Бархатная
3. Суть скарги:
Змушена звернути вашу увагу на непрофесійне розв'язання ситуації з боку адміністратора Даніеля Хомса. У зазначеному випадку мова йде про грубі порушення правил проєкту з боку лідера клану, які залишилися без належної реакції з його боку.
Перелік порушень лідера клану:
- MFD: MFD (Від Лідера,Модератора) - Попередження НО; Також хочу зазначити логіку покарань , тобто за FD in GZ за одного гравця попередження/догана , а за MFD 3 або більше людей дається всього навсього попередження , якось треба змінити щось тут нє? MFD у 3 разі грубша за FD in GZ.
- DM in GZ:DM in GZ (Від Лідера,Модератора) - Догана НО/Попередження НО;
- FD in GZ : 1.9. FD in GZ (Від Лідера,Модератора) - Догана НО/Попередження НО;
- Образи
Попри наявність щонайменше трьох грубих порушень, клан отримав лише одну догану. Хочу звернути вашу увагу, що у випадках подібних порушень інші гравці отримують суворіші покарання, такі як WARN або BAN.Проте в цьому випадку жодних відповідних заходів не було вжито. Виглядає так, ніби цей ігрок має якісь особливі відношення з адміністрацією НО , що забезпечує уникнення справедливого покарання.

Окремо хочу зауважити, що аргумент про "розсуд адміністрації" виглядає непереконливим, адже аналогічні ситуації з іншими гравцями каралися жорсткіше. Наприклад, модератора клану було забанено на 1 день лише за вислів «клоун ……. ……», а його клан отримав догану за менш значне порушення. Це створює враження подвійних стандартів і суб’єктивного підходу до розгляду ситуацій.

Прошу переглянути рішення, ухвалене адміністратором Даніелем Хомсом, і забезпечити справедливе покарання за порушення правил проєкту.
4.Докази(скріншот/відео):перерозглянути
5.Дата:22.11.2024

Останнє редагування:

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Скарга подана від 3-ого обличчя, але через грубі порушення, я переглянула особисто з ГС неоф.

Є наявні факти порушень і через це було прийнято рішення видати клану 2 догани.

Ці порушення є грубими як для лідера, тому саме такий вердикт є правильним.

MFD не є зарахованим, з іншими покараннями згодна.
Також можемо почути провокації та неадекватні висловлювання зі сторони гравця #40986.

Через всі наявні факти, клан MARABUNTA отримує 2 догани.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі