Розглянуто Даніель Хомс| Неуважність| Некомптентність | Або блат?|Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
615
Реакції
664
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Даніель Хомс
  2. Особистий нікнейм: Михайло Ломака
  3. Суть скарги:

Змушений звернути вашу увагу на непрофесійне розв'язання ситуації з боку адміністратора Даніеля Хомса. У зазначеному випадку мова йде про грубі порушення правил проєкту з боку лідера клану(мене), деяких з яких, там не було, а також порушення з боку інших гравців, які залишилися без належної реакції з його боку.

На скарзі, яку залили на мене, дуже нечітко видно ситуацію, тобто я грав страйкбол, потім гравець Дімася Бараболя після своєї "потужної" перемоги почав мене провокувати зі слова "ізі, ізі, бот, не відчув", потім я вийшов з зз і був на дорозі, та побачив, що гравець Дімася Бараболя разом зі своїм другом Мореззо Джуніор дуже дивно себе ведуть та, наскільки я пам'ятаю, вдарив мене кулаком, це мене спровокувало та я відчув загрозу для свого життя( не дарма, так як чути в скарзі на мене, що вони планували мене "затулити"), так як я та гравець Дімася Бараболя та Мореззо Джуніор були не в зз, то я почав його(їх) тулити, після чого можна на фрапсі почути вже писк від нього(Дімасі) та видно те, як він разом зі своїм другом роблять ухід в зз: 6.26. Заборонений навмисний ухід в зелену зону під час RP ситуації. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн .
    Також ця дія від мене не є MFD, тому що на момент стрільби в них вони були не в зз, а також у нас війна кланів(рп причина стрільби), також була від них провокація, але нажаль, на тій скарзі не видно взагалі повної ситуації, тому адмністратор не мав права видавати це покарання.

Також можна побачити, що гравець Сеня Миллер побачив стрільбу(почув від свого соклана) та почав бігти в епіцентр стрільби, при цьому без зброї в руках, це є PG, тому що в реальному житті ніхто не побіжить в епіцентр стрільби, через це я і влучив по ньому декілька разів(я теж винен, але факт є фактом)

Далі по хітбоксам та слідам крові не можна бути впевненим, що я не влучав по ним, коли вже сам був в зеленій зоні, максимум за що там можна мене приплести, то це стрільба в зз та дм зз, бо я вбив Сеню Миллера. Тобто там було лише DM ZZ, але ніяк не MFD, тому що масової шкоди без причини вже в самій зеленій зоні не було(тому що масова шкода проти клану Мунлайт не в зз не є порушенням, через війну кланів)

Прошу переглянути рішення, ухвалене адміністратором Даніелем Хомсом, і забезпечити справедливе покарання за порушення правил проєкту, а також компенсацію за несправедливо видане покарання(MFD).

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): бамс
  5. Дата походження: 22.11.2024

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,015
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю!

Провокації які можливо були від гравців не є причиною порушень правил в Зеленій Зоні.

Ваш клан отримує 2 догани за грубі порушення.
MFD - не зараховується, але інші порушення які були з вашої сторони, є підставою для винесення покарання.

Якщо можливо вас вдарили, це також не враховується бо у вас війна кланів.

Гравцям буде видано покарання за ухід в ЗЗ.

Вам буде видана компенсація за MFD.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі