Розглянуто Данілка Воровской/// Образи+Неадекватні висловлювання+Не шанобливе ставлення до гравців+Погрози+Неправильна відігровка стяжок+Стяжки в зеленій зоні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Верич

I love speed
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
56
Реакції
10
Бали
11
1.Нікнейм Гравця:Данілка Воровской
2.Особистий Нікнейм:Томми Шелби
3.Суть скарги:Образи+Неадекватні висловлювання+Не шанобливе ставлення до гравців+Погрози+Неправильна відігровка стяжок+Стяжки в зеленій зоні. Пояснюю.Перед цим я підійшов до гравця Ярослав Барсік. Хотів над ним пошуткувати так як трохи його знаю і сказав: ''Барсік,сидеть'' Після чого до мене підходить гравець Данілка Воровской та починає чіплятись погрожувати і ображати мене я цього гравця не ображав як він мене. Також погрожував забанити мене назавжди.Перед гравцем Ярослав Барсік я вибачився він прийняв мої вибачення.На відео нажаль не чутно мого голосу чомусь,але я писав в чат більшу частину.Фрапс було увімкнуто після того як почав шуткувати. Прошу вас шановна Адміністрація покарати гравця Данілка Воровской. Попрошу ще не карати гравця Ярослав Барсік.
4.Докази(скріншот/відео):
Таймкоди:0:13-0:22 Починає мені погрожувати 0:24-0:50 Образи та неадекватні висловлювання також нешанобливе ставлення до гравців 6:09 Я вибачився перед гравцем Ярослав Барсік 6:40-6:59 Приходить Данілка Воровской та починає неадекватно поводити себе.7:08 бере заковує мене та неправильно відіграє стяжки.Тобто не сказав де вони лежали стяжки, звідки він їх дістав. Та використовування стяжок в зеленій зоні заборонено.7:30 виводить мене з центрального ринку.
5.Дата порушення:27.01.2024

Jonny

Козак
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
39
Реакції
6
Бали
11
а то,як ти **************************** мою оскорбляв? то нічого? я рп відіграв

Jonny

Козак
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
39
Реакції
6
Бали
11
ти більше мене наговорив,жди братан свого покарання

Jonny

Козак
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
39
Реакції
6
Бали
11
дай телеграм я тобі скину

Макс Верич

I love speed
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
56
Реакції
10
Бали
11

Jonny

Козак
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
39
Реакції
6
Бали
11
ти шото путаєш

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Гравець Данілка Воровской[172379] отримає покарання у вигляді блокування на 3 дні за погрози баном + неадекватні висловлювання + порушення правил викрадення 4.15, 4.17, 4.21, 4.26 (ban 3дні + warn)
Гравцю Ярослав Барсік отримає покарання за образи гравців(mute 60хв)
Якщо у гравців є докази Ваших порушень - вони вправі відправити скаргу на вас.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі