Розглянуто Данічка Мерфі/блат /Для ГА або ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
195
Реакції
213
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора:Данічка Мерфі
  2. Особистий нікнейм:Таджима Овнхефнер
  3. Суть скарги:На відео, даної дамі, прекрасно видно, як вона спеціально мене ударила (перший раз вона замахнулась і не попала, і на другий ударила). Ну і я не став терпіти такого і відправив дану персону на больку. Але Данічка Мерфі дає мені 4 години деморгана, хоча на відео явно видно провокацію і ДМ з зз з її сторони. Тому прошу покарати даного адміністратора, персону на відео, яка била мене, а також витягнути мене з деморгану.скарга,відео Кенді
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):на момент 15:54 поки не посадили
  5. Дата походження:30.10.23

Данічка Мерфі

Подільський край
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
201
Реакції
132
Бали
48
Вітаю, можу висловити свою думку на рахунок цієї скарги, в правилах видачі покарань написано що ДМ також як і ДМ ЗЗ рахується від 2 влучань, або вбивства, на скаргі Кенді Мерфи видно що вона вдарила вас 1 раз після чого ви її вбили, тому я не можу рахувати це як самозахист тому що 1 удар це не є ДМ.

Очікуйте відповіді від ГА / ЗГА.

Діма Зубенко

Активний
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
217
Реакції
43
Бали
31
Вітаю, можу висловити свою думку на рахунок цієї скарги, в правилах видачі покарань написано що ДМ також як і ДМ ЗЗ рахується від 2 влучань, або вбивства, на скаргі Кенді Мерфи видно що вона вдарила вас 1 раз після чого ви її вбили, тому я не можу рахувати це як самозахист тому що 1 удар це не є ДМ.

Очікуйте відповіді від ГА / ЗГА.
На цьому відео яскраво ми бачимо що удар був не один раз і не в одного чоловіка, як вважається провокація, характер це друге він не став терпіть що його хтось трогає а когось трогає та той терпе я не за Кензо, але згоден з Таджимой

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
904
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Кенді Мерфі отримає покарання за провокацію.
А так, те що ви прям вбили, після одного удару по вам, це вже порушення.

Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі