Зачинено Данієль Хомс//Перерозгляд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Дімура

Військовослужбовець. У вільний час пишу вірші.
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
20
Реакції
8
Бали
397
Вік
20
Адреса
м.Миколаїв
Веб-сайт
t.me
Мій нік: Володимир Дімура 12403
Сервер: 07
На якого адміністратора: Данієль Хомс (@Данієль Хомс )
Суть звернення:
Прошу перерозгляд двох моїх повідомлень про баги в розділі "Баги ігрового моду", а саме:
1- Перша
2- Друга

В першому випадку адміністратор не зрозумів суті звернення. Я чітко вказав, що розумію, навіщо треба КД, і нічого проти нього самого не маю. Я проти того, аби було КД після того, як не вдалося визначити місцерозташування через те, що гравець в інтер'єрі, оскільки навіщо воно? Все одно нічого не дізнався, а сидиш чекаєш КД як ***********************************. Тим паче, що в інтер'єрі може бути декілька гравців підряд, а я вже мовчу про те, що інколи орієнтування приводить не до того гравця, якого ти обрав в планшеті, а до іншого гравця зі списку розшукуваних( про це згодом створю окрему тему)
Друге - адміністратор таким самим чином не зрозумів суті. Якщо списується 8 гривень, а не 24 тисячі, то має відображатися саме 8 гривень, а не 24 тисячі. Просто зробіть так, аби це відображалося коректно, сума, яка буде списана при оплаті комунальних послуг в ЗСУ від 3-ого рангу. Чому? Бо це вимагає від гравця "мета знань", знати щось як людина, що з нього буде списано "стільки то", новачок, який щойно вступив і отримав 3 ранг, не може про це знати просто фізично, якщо про це в грі ніде не написано.

Я написав адміністратору в особисті на форумі вчора ввечері, він просто не глянув, коли був у мережі(хоча і не забов'язаний, я за це не придираюся)
Розумію, що за це карати його ніхто не буде, проте на всяк випадок, у разі перерозгляду повідомлень, прошу жодним чином не карати адміністратора, ми ж всі люди.

Дякую.

P.S.:
І створіть у розділі з правилами подачі форму для скарг на адміністрацію на форумі, бо такої немає, довелося імпровізувати

Міша Головченко

Team Testing UKRAINE GTA
Головний тестер
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
5,489
Реакції
1,572
Бали
643
Вітаю! Відповідь тестера була погоджена зі мною, усі відповіді є коректно сформованими.

Щодо відображення ціни — наразі це зробити неможливо. У подальшому можливі відповідні зміни.

Щодо інформації: дана інформація публікувалася в DEV-LOG. Ви можете повідомляти своїх підлеглих, яких берете до фракції, про цю функцію та баф у грі.

КД залишається незмінним.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі