Розглянуто Данієль Хомс вмішується в РП процес,некоректно спілкується,не обгрунтовує свої дії.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
25
Реакції
13
Бали
6
Адреса
[email protected]
  1. Нікнейм адміністратора: Данієль Хомс
  2. Особистий нікнейм: Сергій Прокоп
  3. Суть скарги: Я стояв в черзі на загрузку данний адмін тепехнув мою фуру з черги після цього позаду мене зібралося багато машин.Аргументував він це тим що так вирішила Адміністрація(хоча черга це РП процес куди він не має вмішуватись).Коли я намагався задати йому запитання він на свій розсуд важав це не адекватним та погрожував мутом,спілкувався не коректно,не давав задавати запитання,а коли я все такі задав запитання він сказав що він важає нормальним тепехати людей з черги томущо йому так захотілось.І назад в чергу він не повертав.Я важаю що таким персонам немає що робити на адмінці щоб людям було проще грати.Він навіть не може конструктивно ****************************нувати свої дії,єдине його пояснення це "Так вирішила Адміністрація".
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 13.10.2025

Данієль Хомс

UG | Senior Tester
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
2,661
Реакції
949
Бали
253
Вітаю.
Перед тим, як вас було телепортовано вперед, я тричі попереджав, що ви заважаєте проїзду інших гравців. Після переміщення, під час розмови, ви свідомо обрізали ситуацію відкату, приховавши власні неадекватні висловлювання в мою сторону.

У ході діалогу я надав вам 3–4 чіткі відповіді щодо вашого порушення. Замість конструктивного обговорення, ви постійно перебивали мене та не йшли на контакт.

На завершення я п’ять разів запропонував вам компенсацію — жодна з пропозицій була проігнорована.
Очікуєм вердикту ГА/ЗГА.

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Адміністратор мав право телепортувати фури, так як більшість гравців не притримуються черг.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі