Розглянуто Данієль Хомс вмішується в РП процес,некоректно спілкується,не обгрунтовує свої дії.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
28
Реакції
13
Бали
6
Адреса
[email protected]
  1. Нікнейм адміністратора: Данієль Хомс
  2. Особистий нікнейм: Сергій Прокоп
  3. Суть скарги: Я стояв в черзі на загрузку данний адмін тепехнув мою фуру з черги після цього позаду мене зібралося багато машин.Аргументував він це тим що так вирішила Адміністрація(хоча черга це РП процес куди він не має вмішуватись).Коли я намагався задати йому запитання він на свій розсуд важав це не адекватним та погрожував мутом,спілкувався не коректно,не давав задавати запитання,а коли я все такі задав запитання він сказав що він важає нормальним тепехати людей з черги томущо йому так захотілось.І назад в чергу він не повертав.Я важаю що таким персонам немає що робити на адмінці щоб людям було проще грати.Він навіть не може конструктивно обоснувати свої дії,єдине його пояснення це "Так вирішила Адміністрація".
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 13.10.2025

Данієль Хомс

Team Testing UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,581
Реакції
985
Бали
253
Вітаю.
Перед тим, як вас було телепортовано вперед, я тричі попереджав, що ви заважаєте проїзду інших гравців. Після переміщення, під час розмови, ви свідомо обрізали ситуацію відкату, приховавши власні неадекватні висловлювання в мою сторону.

У ході діалогу я надав вам 3–4 чіткі відповіді щодо вашого порушення. Замість конструктивного обговорення, ви постійно перебивали мене та не йшли на контакт.

На завершення я п’ять разів запропонував вам компенсацію — жодна з пропозицій була проігнорована.
Очікуєм вердикту ГА/ЗГА.

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,015
Реакції
2,703
Бали
253
Вітаю.
Адміністратор мав право телепортувати фури, так як більшість гравців не притримуються черг.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі