Розглянуто Данііл Духов/затримали за 45 статтю(я адвокат та тільки що був на виклику), відмовився надавати відеодоказ затримання мого клієнта, відмовився казати

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Карпюкㅤ

Шановний гравець
Реєстрування
23 Вер 2024
Дописи
87
Реакції
35
Бали
33
  1. Нікнейм гравця:Данііл Духов
  2. Особистий нікнейм:Владислав Карпюк
  3. Суть скарги:затримали за 45 статтю(я адвокат та тільки що був на виклику), відмовився надавати відеодоказ затримання мого клієнта, відмовився казати статтю затримання мого клієнта казавши що це державна таємниця
  4. тайм коди: відмовився сказати статтю затримання: 0:10-0:15, відмова в відеодоказі: 1:00-1:15, затримали мене коли я адвокат на виклику: 2:05-2:30
  5. Докази (скріншот/відео):докази
  6. Єдиний реєстр адвокатів НААУ:

Артемка Духов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
448
Реакції
767
Бали
98
Вітаю, шановний, Владислав Карпюк, мене звати Артемка Духов, я полковник СБУ м.Дніпра, відповідно до Закону "Про державну таємницю", стаття 1.1, Діяльність Державного бюро розслідувань, наразі підполковник Даніїл Духов займає посаду заступника директора ДБР, та він не зобов'язаний надавати докази. Переглянувши доказ співробітника, я побачив що ви проникли без супроводження на закритий об'єкт, та були затриманні за 45 статтю ККУ. Від себе скажу, від Даніїла Духова, порушень не побачив. від вас я побачив такі порушення, як неправильна користування me do, do відігрується, з великої буки, та повинна бути крапка в кінці, наприклад, /do Боді-камера на груді., та оск гравця, прохання, не порушувати закон, та не порушувати правила проєкту, та не провокувати співробітників МВС, та не ображайте, гарної гри на UKRAINE GTA

Реєстрування
19 Лис 2023
Дописи
51
Реакції
67
Бали
23

Вітаю!
Переглянувши скаргу, виношу вердикт:
Порушення зі сторони працівника СБУ м.Дніпро не виявлено.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі