Відмовлено Данііл Козаченко / Не заслугований Бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Кві 2023
Дописи
24
Реакції
5
Бали
8
1. Данііл Козаченко.
2. Арнольд Хомс.
3. Я - Арнольд Хомс(Владислав Запорожченко)
Подаю скаргу, на адміністратора «Данііл Козаченко».

А саме суть: Я сидів в КПЗ, та побачив як генерал СБУ Харкова, іде з порушником по НПУ Дніпра. В мене на нього буда дуже велика образа, на доказах покажу, чому. Я його почав некоректно називати, в мене в мислях на той момент було таке : Він може мене принижувати, так чому я не можу?

Було очиковано, що він це все засніми та відправить на форум.
Я очикував щось від мута, до деморгану. Так як в моїх образах не будо нічого сказано про його родичів, батьків.

Мені видали БАН на 7 днів.. Добре добре, а чому людині, яка ображала батьків мого друга, дали бан лише на 3 дні? Як так? Я не затронув його батьків, не затронув ні мати, ні батька, ні інших родичів. Чому я за можно сказати одне образливе слово, яке я говорим начеб-то протягом 10-20 секунд, отримав БАН на 7 діб? Чому люди які ображають батьків інших, не отримують такий бан як я?

Тим паче додаю, що людину, яку я ображав, також мене кривдила та принижувала - Тут

Але адміністратор написав, що порушень немає. Ось це даааа, він мене називав : «****************************», «******************************************», «Шляпа», відігравав РП по типу : «Дістав резиновий пристрій із шафи, та засунув в людину», та справді, порушень немає)))))

А коли я одну і туж саму образу повторював на протязі 10-20 секунд - БАН НА 7 ДІБ.

Я хочу разбан, та хоч якусь компенсацію за час, який я проведу у бані.

4. Мій бан - Тик
Його ображення в мою сторону - Тик
Мої ображення в його сторону - Тут

5. 16.06.2023

Реєстрування
8 Кві 2023
Дописи
24
Реакції
5
Бали
8
1. Данііл Козаченко.
2. Арнольд Хомс.
3. Я - Арнольд Хомс(Владислав Запорожченко)
Подаю скаргу, на адміністратора «Данііл Козаченко».

А саме суть: Я сидів в КПЗ, та побачив як генерал СБУ Харкова, іде з порушником по НПУ Дніпра. В мене на нього буда дуже велика образа, на доказах покажу, чому. Я його почав некоректно називати, в мене в мислях на той момент було таке : Він може мене принижувати, так чому я не можу?

Було очиковано, що він це все засніми та відправить на форум.
Я очикував щось від мута, до деморгану. Так як в моїх образах не будо нічого сказано про його родичів, батьків.

Мені видали БАН на 7 днів.. Добре добре, а чому людині, яка ображала батьків мого друга, дали бан лише на 3 дні? Як так? Я не затронув його батьків, не затронув ні мати, ні батька, ні інших родичів. Чому я за можно сказати одне образливе слово, яке я говорим начеб-то протягом 10-20 секунд, отримав БАН на 7 діб? Чому люди які ображають батьків інших, не отримують такий бан як я?

Тим паче додаю, що людину, яку я ображав, також мене кривдила та принижувала - Тут

Але адміністратор написав, що порушень немає. Ось це даааа, він мене називав : «****************************», «******************************************», «Шляпа», відігравав РП по типу : «Дістав резиновий пристрій із шафи, та засунув в людину», та справді, порушень немає)))))

А коли я одну і туж саму образу повторював на протязі 10-20 секунд - БАН НА 7 ДІБ.

Я хочу разбан, та хоч якусь компенсацію за час, який я проведу у бані.

4. Мій бан - Тик
Його ображення в мою сторону - Тик
Мої ображення в його сторону - Тут

5. 16.06.2023
Додаю, що хочу по можливості бажаю, щоб скаргу розглядали ГА/ЗГА

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

На розгляді!

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Детально ознайомившись з вашим відео-доказом, ваш термін бану буде збільшений з 7 до 15 діб за неадекватні висловлювання.
Щодо діяльності Аристарха Кривого та Макса Гребенкова, вони являються Bad Cop, що дозволяє їм підкидати наркотики, завдавати незначної фізичної шкоди та "брудно" розмовляти.

З лідером СБУ буде проведена бесіда з приводу даної ситуації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі